Un vasluian găsit beat şi cu ochii vineţi într-o curte din Londra spune că nu-şi aduce aminte cum a ajuns în Anglia

3 min


Dacă ai băut vreodată atât de mult încât să nu-ţi aminteşti cum ai reuşit să ajungi acasă, tot nu vei înţelege povestea vasluianului de mai jos. Omul a reuşit să bea atât de mult, încât nu mai ştie cum a ajuns în…Londra.

Un cetăţean originar din judeţul Vaslui ar fi ajuns la o unitate spitalicească din Anglia după ce a fost găsit beat şi bătut în curtea unor englezi. M. D. este originar dintr-un sat din judeţul Vaslui şi ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Zilele trecute, vasluianul a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo. M.D. le-ar fi declarat că nu ştie cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puţin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale.

vasluian in londra

Românul prezenta multiple lovituri şi ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor. O asistentă de origine română a prezentat povestea lui M. D., cerând ajutorul celor care ar putea oferi informaţii despre el.

A plecat la băut şi s-a trezit la Londra?

„Este internat la Spitalul «Whipps Cross» din Londra. A fost gãsit beat si bãtut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune cã nu cunoaste pe nimeni si cã nu îsi aminteste cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeste M.D. si este din Vaslui. Dacã îl cunoaste cineva sã îmi trimitã mesaj în privat. Este internat la sectia unde lucrez eu”, a relatat Adina Costache.

Bărbatul ar fi originar din satul Albeşti, comuna Deleşti. Sătenii spun că bărbatul ar plecat în Anglia pentru a munci, acasă locuind cu concubina şi copiii acesteia. “Îl stiu pe Mihai, era un bãiat bun, dar bãutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fãrã sã fie bãtut, si nu mã mirã faptul cã a ajuns în situatia asta. La sprit era campion. A plecat acum douã sãptãmâni în Anglia cu un consãtean. Nu mã mir sã îl vãd si pe acela într-o situatie asemãnãtoare. Când era tânãr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plãcut munca. Stiu cã acum trãieste cu una, care mai are copii din altã cãsãtorie, si stau în casa bunicii lui. Nici ea nu e prea gospodinã. Acum, ce pot spune. Mai are doi frati, dintre care unu e mai gospodar.”, a povestit un consãtean, pentru cotidianul Vremea Nouă.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
1
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.