Un român a stabilit un record mondial, zburând ca în filme (VIDEO)

2 min


Un român care locuiește în Canada a stabilit un nou record mondial pe un hoverboard, reușind astfel să parcurgă cea mai lungă distanță cu vehiculul creat chiar de el, deasupra Lacului Ouareau, în Quebec.

Cătălin Alexandru Duru, un român stabilit în Canada, a petrecut ultimele 12 luni realizând un hoverboard. El a reușit să stabilească un nou record mondial, parcurgând cel mai îndepărtat zbor cu ajutorul unui astfel de aparat. Inventatorul de origine română a reușit să parcurgă aproximativ 276 de metri, ridicându-se la cinci metri în aer.

Deşi de-a lungul timpului am văzut mai multe prototipuri de astfel de plăci zburătoare, s-a constatat că majoritatea nu puteau face mare lucru. Se pare că de data asta, românul a reuşit prin invenţia sa, să demonstreze că se pot realiza, într-adevăr lucruri uimitoare şi pe cont propriu.

[quote_box_center]“Am vrut sa demonstrez ca se poate obtine un zbor stabil cu ajutorul unui hoverboard, pe o distanta mai mare, iar controlul poate fi realizat de un om direct cu ajutorul picioarelor”, a declarat românul pentru guinnessworldrecords.com.[/quote_box_center]

Astfel de vehicule au devenit celebre în urma aparției în filmul “Inapoi in Viitor II”, unde Marty McFly, personajul interpretat de actorul Michael J. Fox, zboară pe un hoverboard. Diferenţa este că placa românului chiar poate face acest lucru!

Felicitări, Cătălin Alexandru Duru!Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.