Un pastor faimos duce nesimţirea la un alt nivel: 65 mil. $ pentru un avion privat


Dacă faci parte din grupul celor care se tot iau de BOR că trage bani aiurea de la credincioşi, probabil vei continua să faci asta, dar uite ceva şi mai tare.


Creflo Dollar este pastor în SUA. Cum e normal, are şi o grămadă de adepţi, care cred despre el că este nu ştiu ce mesager al Domnului. Dacă nu ştii despre ce vorbesc, uită-te aici şi vei înţelege care e treaba cu ciudăţeii ăştia.

Nea Dollar ăsta, pe lângă că face mişto de o gaşcă de nebuni la adunările sale, este cunoscut pentru teoria lui cum că Dumnezeu îi va răsplăti pe cei care împart ceea ce au, cu aproapele lor. În situaţia de faţă, el fiind aproapele tuturor adepţilor. Adică face o căruţă de bani de pe urma proştilor. Exact ca măruţă, capatos, simona gherghe etc.

Probabil vei spune că nu e o noutate şi că mulţi pastori primesc donaţii de la membrii bisericilor. Dar omul ăsta a dus treaba la un alt nivel: cere comunităţii să doneze bani pentru un avion privat. Cam 65 de milioane de dolari. Şi asta pentru că s-a stricat un motor de la celălalt avion privat pe care îl deţine. Bineînţeles, totul pentru a se putea deplasa la întâlnirile cu adepţii bisericii.

Pe lângă avion, pastorul mai deţine două maşini Rolls Royce, şi mai multe locuinţe în diferite oraşe ale Statelor Unite. Dar omul merită! Pentru că vorbeşte despre Dumnezeu.

Pastorul a refuzat să-şi facă public salariul încasat de la biserica sa, primind cel mai mic calificativ din partea unei instituţii care se ocupă cu urmărirea veniturilor din acest domeniu.

De-a lungul timpului, Creflo Dollar a fost cercetat pentru că a bătut-o pe fiică-sa, însă dosarul a fost clasat, întrucât procurorii au considerat că fetei i-a fost aplicată o corecţie, binemeritată de altfel, pentru că ar fi vrut să meargă la o petrecere.

Aşadar, prietene, poţi sta liniştit, căci sunt unii mult mai prostiţi decât tine!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. ..the lord sent me a message, like the burning bush, ladies and gentlemen – sunet de orgă – he wants me to have a private jet, can I get an Amin? – dans frenetic si alte porcarii –

    Multi nebuni pe lumea asta…

  2. aoleeeeuuuu, nu-i suprot deloc pe nebunii aia care se aduna si fac ca toti dracii spunand ca simt nu stiu ce cacat. tine frate pentru tine credinta, nu te da in spectacol. si cand ii vezi ca mai fac si o gramada de bani din porcariile astea…..

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: