Un manelist a rupt cu bătaia un om pentru că nu-i plăceau manelele. „Oprea melodiile, nu le lăsa până la capăt”

3 min


Vremurile se schimbă. Nu mai e cool să faci mişto de manele şi manelişti, cum nu mai e cool să fii corupt ori să iei Bacul.

Uneori poţi avea impresia că parcă şi maneliştii sunt mai puţini. Auzi din ce în ce mai rar manele răsunând din telefoane pe stradă, ori când te urci în taxiuri. Dar ei încă sunt acolo.

Vorbeam mai demult despre motivele pentru care idioţii îşi dau cu furca în cap în cârciumele de la ţară. Cred că e clar că într-un bar sătesc nu au cum să lipsească trei lucruri: ţigările de la moldoveni, băutura ieftină şi manelele. Cam asta e reţeta succesului.Totuşi, deşi ştirile şi statisticile spun altceva, la ţară nu locuiesc numai oameni cretini şi inculţi, pentru care bătaia reprezintă un mod de viaţă. Cei mai mulţi sunt oameni muncitori, care îşi văd de treaba lor şi care încearcă să le ofere copiilor o viaţă mai bună, cum face orice om sănătos. Doar că, prin faptele lor de o sălbăticie ieşită din comun, boscheţii scandalagii dau o altă faţă, ştirbind imaginea celor care locuiesc la ţară. La fel ca hoţii care se duc în afară şi apoi revin cu impresii de zici că ei au inventat banii, care au f*tut imaginea românilor cinstiţi din diasporă.

Revenind la manelişti. Ziceam că ei încă sunt acolo, mirându-se cum de încep să piardă teren, deşi în urmă cu câţiva ani erau mulţi şi puternici. Şi aşa apar excesele de furie…

La fel s-a întâmplat şi într-un bar dintr-o comună gorjeană, unde un tânăr din Rovinari a mers, auzind că acolo se pun manele mişto toată noaptea, iar manelismul încă e în forţă.

În timp ce se distra împreună cu prietenii săi manelişti, discutând despre câţi bani au ei şi ce şmecherii au de gând să mai facă, tânărul de 21 de ani, pe nume Ionuţ Robert, a observat cum un bărbat tot schimba melodiile, culmea, punând altele care nu erau manele.

Acest gest necugetat l-a costat scump pe bărbatul căruia nu-i plac manelele. Ionuţ Robert, manelist convins, a pus mâna pe un tac de biliard şi a început să-i aplice lovituri în zona capului, ca un animal, că doar na, trebuie să-i fermi capul omului dacă nu-i plac manelele. Se ştie!

Acum nu mă înţelege greşit! Nu zic că trebuie să asculţi Alex Velea sau orice alt cârnat devenit vedetă peste noapte după ce a scos un fel de melodie cu versuri mai nocive decât deşeurile de la Cernobâl. Dar chiar să-i fermi capul omului?!

Încă sunt acolo…


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.