Un blogger care investiga acte de corupţie a fost decapitat


Evany José Metzker, un blogger care investiga acte de corupţie în care erau implicate persoane importante din Brazilia, precum şi cazuri de prostituţie cu minori şi trafic de droguri, a fost găsit decapitat, după cinci zile în care a fost dat dispărut.

Corpul decapitat al bloggerului cunoscut pentru denunţurile sale împotriva politicienilor corupţi, a fost găsit într-o zonă rurală din sudul Braziliei.

Evany José Metzker, în vârstă de 67 de ani, a fost dat dispărut în urmă cu 5 zile de la găsirea cadavrului în apropiere de oraşul Padre Paradiso, situat într-una dintre cele mai sărace regiuni din Brazilia.

„Avea mâinile legate la spate şi prezenta urme de tortură”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, afirmând că această crimă are legătură cu investigaţiile pe care jurnalistul le făcea cu privire la infracţiuni de prostituţie cu minori şi trafic de droguri.

Iată că în timp ce la noi DNA şi chiar investigaţiile unor jurnalişti fac furori în rândul politicienilor corupţi şi al marilor evazionişti, alte zone ale lumii se zbat în teroare, de frica infractorilor.

Violenţa împotriva presei este într-o creştere continuă în Brazilia. Să ne bucurăm de libertate, cât putem şi noi. Totuşi, problema în România stă puţin altfel deocamdată: unii se dau drept jurnalişti şi  cam îndobitocesc poporul…

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Internaţional

Nu rata: