Un băiat de 8 ani îşi salvează sora de focurile lunetiştilor (VIDEO)

2 min


Imaginile cu un puşti sirian de 8 ani care îşi salvează sora mai mică din calea lunetiştilor au ajuns să fie difuzate de marile televiziuni ale lumii, arătând încă o dată în ce teroare trăiesc oamenii din Siria.

Zecile de secunde de filmare surprind un băieţel de 8 ani care se îndreaptă spre o maşină, după care se afla sora sa mai mică. În tot acest timp, gloanţele săreau în jurul său, fiind trase, cel mai probabil de oamenii preşedintelui sirian, Bashar al-Assad.

La un moment dat, băiatul pare să fie lovit de lunetişti şi cade la pământ (min. 0:37), însă deodată se ridică şi îşi continuă „misiunea”, reuşind să o salveze pe sora sa şi să fugă împreună.

Cei care filmează exclamă „Allahu Akbar” care înseamnă „Allah este mare!”.

Acest incident nu este un caz unic în Siria, multe dintre victimele războiului civil de acolo fiind copii. Din 2011, peste 11 000 de copii au fost ucişi în ţările în care războiul nu s-a încheiat. De asemenea, au fost înregistrate cazuri în care copiii au fost bătuţi, legaţi la ochi, otrăviţi, electrocutaţi sau arşi cu ţigara, doar pentru că părinţii lor erau membri ai Armatei Libere Siriene.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.