Un asistent medical din Germania este suspectat că a ucis peste 170 de oameni, de plictiseală

2 min


Un asistent medical din Germania se află în centrul unei investigaţii după ce a recunoscut că a ucis cel puţin 30 de pacienţi pentru că „se plictisea”. Acesta este cercetat în continuare pentru uciderea a 174 de persoane.Bărbatul, identificat în presă drept Niels H., este judecat pentru crimă şi tentativă de omor, iar în sala de judecată şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale.

Îi plăcea să salveze pacienţii

Suspectul în vârstă de 38 de ani a recunoscut că şi-a ucis pacienţii injectându-i cu doze letale de medicamente pentru inimă, care scad presiunea sângelui. Psihopatul încerca apoi să-i resusciteze şi spune că era bucuros atunci când reuşea şi extrem de supărat atunci cand pacienţii îşi dădeau duhul în faţa lui.

[quote_box_center]”Era tensiune acolo, iar momentele în care nu ştiai ce se va întâmpla îmi plăceau la nebunie.”[/quote_box_center]

În faţa anchetatorilor, Niels H. a mărturisit că decizia de a le administra medicamente periculoase pacienţilor „a fost relativ spontană”, adică omul nu plănuia neapărat de acasă să meargă la muncă şi să omoare lumea.

Rata decesului a crescut dintr-o dată în clinica în care acesta era angajat. El a fost într-un final prins de un coleg în timp ce îi injecta unui pacient medicaţia greşită, iar acum este investigata moartea a 174 de persoane care au decedat sub îngrijirea sa.

Bineînţeles, ucigaşul şi-a cerut scuze pentru faptele comise. Probabil nu-l va ajuta prea mult acest lucru, însă gestul său este de apreciat.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.