fbpx

Uimitor! Un copil de 5 ani a fost salvat de căţelul său, care i-a ţinut de cald o noapte întreagă

2 min


Un caz incredibil şi extrem de emoţionant a avut loc în judeţul Suceava. Un copil în vârstă de aproape 5 ani s-a rătăcit în cursul zilei a petrecut o noapte întreagă pe un câmp, cu un câine în brațe.

Florin se juca în jurul casei cu un cățel. Era aproximativ ora 15.00 când a fost văzut ultima oară. Locuiește în Zaharești – com.Stroiești, judeţul Suceava, cu bunica sa. Se juca pe câmp, dar dintr-o dată a dispărut. Vecinii și rudele au început să-l caute, însă în zadar: micuțul parcă intrase în pământ.

În jurul orei 19.00 au sunat la 112, iar peste 120 de polițiști au început să-l caute. Au folosit câini de urmă și aparate de termoviziune, însă în zadar.

A fost aproape de hipotermie

Dimineață, în jurul orei 8.00, un cioban de la o stână situată la cca 10 km distanță, a auzit câinii lătrând. Când s-a uitat, a văzut copilul în apropierea stânii. A sunat la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță. Era ud, iar temperatura corpului scăzuse la 34 de grade Celsius, aproape de hipotermie.

Un miracol, spun salvatorii, deoarece noaptea trecută temperaturile au fost de 0 grade și posibil și negative. Se pare că băiețelul a dormit pe câmp cu cățelul în brațe, care l-a încălzit.

Copilul va rămâne acum internat la Spitalul Județean pentru a fi sub supraveghere, unde starea sa a fost stabilizată, fiind în afara oricărui pericol. Totul, datorită unui căţel!


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
1
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.