A turnat o singură linguriţă de ulei de măsline într-un lac. Vezi ce s-a întâmplat la scurt timp (VIDEO)

2 min


Pun pariu că ai auzit de numeroasele proprietăţi pe care le are uleiul de măsline.

Uleiul de măsline este un ulei vegetal, folosit în principal în domeniul culinar, care se extrage din fructele recent recoltate ale măslinului (Olea europaea). Este cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate.

Deşi are foarte multe întrebuinţări, utilizările sale fiind variate, uleiul de măsline este folosit la gătit, în cosmetice, medicamente și săpunuri, iar în trecut ca ulei de lampă. Este folosit în toată lumea, dar este în majoritatea cazurilor asociat cu țările mediteraneene, în care producerea sa este o tradiție veche.

Ce se întâmplă dacă pui o linguriţă de ulei de măsline într-un lac

Deoarece există atâtea moduri în care poate fi utilizat, cineva s-a gândit să încerce să potolească valurile cu ulei de măsline.

Un băiat pasionat de astfel de experimente inedite a luat o barcă, o linguriţă şi o sticlă de ulei de măsline şi a ieşit la plimbare pe un lac.

Fie acest tip a studiat extrem de bine calităţile fizice şi chimice ale uleiului de măsline, fie din greşeală a scăpat ulei de măsline într-un lac şi apoi s-a dat om de ştiinţă. Cert este că rezultatul e de-a dreptul impresionant.

După ce tipul a turnat o linguriţă de ulei de măsline într-un lac, valurile parcă au fost potolite, iar o pată lucioasă a început să se extindă în jurul bărcii.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.