Toţi retardaţii cer graţierea mamei hoaţe, pişându-se pe justiţie

6 min


„Femeia a fost arestată, după ce a încercat să fure mâncare dintr-un magazin pentru fiica sa, pentru că nu aveau bani să-i cumpere”, a titrat postul Antena 3, pe 7 iulie 2016, în emisiunea „Sinteza Zilei”, care nu foloseşte tehnici de manipulare mizerabilă.

foto TV la o oră la care era difuzată o emisiune

Condamnarea la 3 ani cu închisoare a femeii respective pentru furt dintr-un supermarket, care ar fi luat „doar o bucată de caşcaval”, a fost folosită de postul Antena 3 pentru a-i cere preşedintelui României, Klaus Iohannis, graţierea acesteia. Ce oameni sufletişti, nu?

DAR, potrivit sentinţei, Gheorghiţa Iordache, femeia despre care discută toată lumea, mai fusese condamnată pentru furt, avea mai multe sesizări pentru furt din magazine, se sustrăsese cercetărilor şi a furat mai multe bunuri.

Ce a mai furat din magazine condamnata apărată de Antene

Furt din Selgros

Potrivit sentinţei Curţii de Apel Bucureşi, conform ziarului Adevărul, Gheorghiţa Iordache a fost prinsă de un agent de pază  pe 11 septembrie 2013, în jurul orei 12:00, după ce a trecut de casele de marcat din Selgros, cu mai multe bunuri, pe care le-a ascuns sub hainele personale. Ea fusese observată de un agent de pază că a luat de pe rafturi mai multe produse alimentare şi de papetărie pe care le-a ascuns sub fustă. Asupra ei, femeia avea mai multe produse alimentare şi de papetărie, valoarea totală fiind de 723,05 de lei. Produsele au fost recuperate de cei de la Selgros, dar cazul a ajuns la poliţie. Firma de securitate a sunat la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar pentru furt.

Furt din Carrefour

În timpul procesului, judecătorii au constatat că Gheorghiţa Iordache mai fusese condamnată pentru furt. Pe 7 iulie 2014, Judecătoria Sectorului 1 o mai condamnase într-un alt dosar la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru furt din magazinul Carrefour, de unde a sustras din nou produse alimentare şi alte bunuri pe care le-a ascuns în căptuşeala paltonului, fapta fiind premeditată. Furtul fusese făcut în 12 aprilie  2012. Condamnarea a rămas definitivă prin neapelare.

Femeia s-a sustras urmăririi penale

Magistraţii au mai arătat că Gheorghiţa Iordache s-a sustras urmării penale pe timpul anchetei, aceasta fiind o circumstanţă agravantă. În cursul judecăţii au fost emise mandate de aducere pentru că aceasta nu s-a prezentat cu toate că actele din dosar arată că nu şi-a schimbat domiciliul şi nici nu a fost încarcerată.

Dar ce contează toate aceste aspecte, când suntem experţi în manipulare şi putem să prezentăm informaţiile după cum ni se scoală, nu? Până la urmă avem un public care ar crede orice, cât timp continuăm să susţinem asistaţii sociali şi poveştile lacrimogene prezentate într-un mod abject şi greţos.

Stau şi mă întreb: oare cum ar fi dacă toate mamele care o duc greu în ţara asta s-ar apuca de furat sub acoperirea unui pseudosacrificiu, respectiv că o fac pentru binele copiilor?

Am eu o idee: MUNCEŞTE pentru binele copiilor şi fii un exemplu de sacrificiu prin aşa ceva!

Emisiunile de la televiziunile puşcăriaşilor au stârnit proteste în penitenciare

După drama mamei hoaţe şi a faptului că s-a vehiculat în mod eronat, fără a se specifica de ce, faptul că România riscă să plătească amenzi de 80 de milioane de euro din cauza supraaglomerarii din închisori, au apărut şi primele reacţii în mai multe penitenciare din ţară.

Deţinuţii, mânaţi de manipularea televiziunilor ale căror proprietari sunt certaţi cu legea, au început să-şi imagineze că au fost condamnaţi în mod eronat, iar faptele lor nu sunt atât de grave încât să merite să stea după gratii, constatând că au drepturi.

Nu zice nimeni că deţinuţii nu trebuie să aibă drepturi, dar oare când au comis faptele pentru care au fost condamnaţi, nu ştiau că şi oamenii pe care i-au lezat în diferite forme aveau şi ei drepturi?! Până la urmă ce mare şmecherie înseamnă o tâlhărie calificată, nu-i aşa? Şi dacă tot le dăm drumul ăstora, de ce să nu fie graţiaţi şi cei care au prejudiciat statul cu zeci de miloane de euro? 

Doar nu crezi că există un scop ascuns la toată hărmălaia asta cu mama hoaţă?! NU! La televiziunile respective îşi desfăşoară activitatea oameni cu un spirit civic ieşit din comun, dornici să promoveze binele şi dreptatea.

Sper ca justiţia să rămână pe drumul cel bun şi să fie de neclintit în lupta pe care o duce cu hoţii, corupţii şi, mai nou, cu televiziunile acestora.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
1
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
1
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.