ŞOCANT! Rămâi PROST dacă vezi cine vizitează sport.ro!

2 min


sport.ro cel mai prost siteVei fi ŞOCAT dacă voi scrie despre PENIBILITATEA celor de la sport.ro, aşa nu are rost să spun prea multe, ca să nu RĂMÂI PROST, întrucât aproape oricine ştie despre ce-i vorba.

Din acest motiv, m-am gândit să categorisesc niţel cititorii acestui site, într-un mod INCREDIBIL:

1. Revoltaţii – cei care intră să înjure redactorii, sunt vizitatorii rebeli, care ştiu că site-ul este penibil şi chiar fac caterincă despre asta când sunt cu prietenii. Totuşi, încercând să facă o lume mai bună, intră pe site pentru a-i înjura pe redactorii care au publicat articolele.

2. Spammerii – cei care intră pentru a face spam. Vrei să găseşti site-uri porno noi? Vezi comentariile de pe sport.ro!

3. Peştişorii – cei care o muşcă de pe alte site-uri. Din grabă, sau pur şi simplu poate nu acordă importanţă la ce scrie în stânga jos înainte să dea click, aceşti vizitatori reprezintă punctul de susţinere al celor de la sport.ro, fără de care ar fi INCREDIBIL de puţini vizitatori.

4. Fanii Domnu’ Dan – sau iubitorii de senzaţional, sunt acei vizitatori care prezintă caracteristicile fanilor lui Dan Diaconescu, când acesta era în vogă: ştiu unde intră şi ce fel de articole găsesc, dar chiar sunt interesaţi de ce scrie acolo şi continuă să revină, deşi nu află nimic senzaţional.

5. Dobitocii – cei care deşi ştiu unde intră şi nu le place, continuă să acceseze ştirile ŞOCANTE de pe site-ul de sport nr. 1 din lume.

6. Începătorii – cei care nu ştiu în ce cocină intră, şi care, în cazul în care vor mai intra acolo, urmează să facă parte dintr-una din categoriile de mai sus.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

5 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.