Ţiganii cu căruţe au invadat Bucureştiul

2 min


Bucureştiul este încă departe de a putea reprezenta cu brio o capitală europeană la nivelul anului 2015, iar din unele puncte de vedere se pare că lucrurile merg mai degrabă în regres decât în progres.

Căruțele au invadat Bucureştiul în ultima vreme. Ţiganii s-au şmecherit. Dacă până nu de mult veneau cu maşini Dacia PickUp, acum le-a picat fisa că se poate şi mai ieftin. Probabil şi-a luat inima în dinţi un băietan mai curajos şi a venit în Bucureşti să strige după fiare vechi cu căruţa, iar când a văzut că nu s-a luat nimeni de el, a insistat. Bineînţeles, toți ceilalţi au băgat de seamă că se face treabă şi fără cheltuieli cu carburantul şi au pus caii la treabă printre blocurile gri.

Poliţia locală şi ADP ar trebui să se ocupe de această problemă, să-i sancţioneze pe ţigani şi să le confişte mijloacele de transport, însă, fie litera legii nu este destul de explicită pentru a se acţiona, fie nu se vrea îndeajuns de mult.

Ce putem spune despre cai? Săracele animale sunt plimbate ore în şir pe asfaltul înfierbântat, iar apă li se oferă când şi când, cât se poate.

Ca bonus, pentru că şi caii trebuie să-şi facă nevoile ca orice altă fiinţă, şi le fac şi ei cum pot. Privelistea care rezultă cu bălegar de cal pe străzile din Bucureşti este de colecţie.[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/tiganii-cu-carute-au-invadat-bucurestiul/2″]Următoarea imagine >>>[/button]


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.