Testul iubirii: Fosta şi actuala iubită s-au aruncat în râu pentru a vedea pe cine salvează bărbatul

2 min


Un tânăr din China a avut de rezolvat o dilemă foarte complicată, după ce iubita actuală şi fosta sa prietenă s-au aruncat în râu în acelaşi timp, cerând să fie salvate.

Un tânăr de 21 de ani din provincia chineză Zhejiang, s-a despărţit de prietena sa, după ce şi-a găsit noua dragoste. Bărbatul ştia că fosta iubită este foarte geloasă şi capabilă de chestii nebuneşti. Ce nu ştia, e că nici actuala iubită nu este mai sănătoasă.Jun, fosta prietenă, a continuat să îl preseze pe tânăr şi continua, chiar după 3 luni de la despărţire, să-i ceară să se împace.

Fiind foarte disperată, Jun i-a cerut bărbatului să se întâlnească cu el şi cu noua iubită, pentru a discuta problema. Tipul a acceptat şi s-au întâlnit într-un parc, pe malul unui râu.

Cum era de aşteptat, fetele au început să să certe, iar Jun s-a aruncat în apă, cerând să fie salvată. În următorul moment, s-a aruncat în apa râului şi Rong, actuala iubită, astfel că tânărul a fost pus într-o situaţie foarte dificilă.

[quote_box_center]„Eram debusolat! Nu-mi venea să cred în ce situaţie mă aflu. Am realizat că trebuie să fac ceva, aşa că am sărit şi am salvat-o pe Rong”, a explicat tânărul, care a spus că mai apoi i-a cerut fratelui său, la telefon, să o scoată din apă pe Jun.[/quote_box_center]

Bărbatul şi-a salvat actuala iubită, însă are dubii mari în privinţa ei, când se gândeşte că a fost în stare să se arunce de pe pod, doar pentru a vedea dacă va fi salvată.


Vezi şi: O mamă şi-a ucis fiul pentru că avea urechile prea mari


Sigur o să-ţi placă: Soţia lui a murit de mult timp, însă doarme lângă ea în fiecare noapteŢi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.