Ţâţă, şeful Academiei Infractorilor Români, condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare

2 min


Sentinţe pentru „Academia Infractorilor Români”. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la 94 de ani de închisoare pe membrii grupării. Liderul acestora, Adrian Botez, numit şi „Ţâţă”, a primit 24 de ani de închisoare. Decizia este definitivă.

Adrian Botez, liderul grupării infracţionale „Academia Infractorilor Români”, a fost condamnat la 24 de ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, de către Curtea de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă. Acesta a fost găsit vinovat pentru toate cele 25 de capete de acuzare ale DIICOT.  În acelaşi dosar au fost judecaţi şi alţi 17 infractori. În total, gruparea „Academia” a primit 94 de ani de închisoare cu executare.

Membrii grupării „Academia Infractorilor Români”, trimişi în judecată din 2015

Adrian Botez, cunoscut şi după pseudonimul Ţâţă, a fost trimis în judecată, împreună cu alţi 17 membri ai grupării, în 14 octombrie 2015, de către procurorii DIICOT. Gruparea infracţională a primit acuzaţii pentru instigare şi complicitate la tâlhărie calificată, instigare la furt calificat, favorizarea făptuitorului şi tăinuire. De altfel, s-au găsit probe incriminatorii pentru 29 de infracţiuni, dintre care 27 de tâlhărie, care au avut loc în Marea Britanie, Belgia, Italia, Franţa, Germania, Austria şi Danemarca, dar şi altele două de furt calificat comise în Andorra şi Marea Britanie.

Prejudiciul produs de membrii grupării inrfacţionale se ridică la 8.452.667 de euro. „Academia Infractorilor Români” a fost înfiinţată în 2011 şi a fost concepută pe criterii militare.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.