Ştiai că există unii oameni extrem de convinşi că Pământul este plat şi nu sferic? (VIDEO)

2 min


Se întâmplă zilnic să fii uimit sau indignat de modul unora de a gândi. De exemplu, o melodie agramată a marelui artist florin salam, are, la momentul actual, vreo 22 de milioane de vizualizări pe Youtube. Alţii se uită la emisiunea educativă a lui măruţă.

Alţii cred că Pământul e plat. Da, chiar sunt convinşi de acest fapt! Şi, pe lângă că nu consideră penibilă, ciudată sau oricum altcumva această teorie, indivizii respectivi încearcă să-i convingă şi pe alţii că Pământul este plat şi nu sferic, considerând ştiinţa o mare gogoaşă.

Există chiar şi nişte organizaţii care susţin teorema Pământului plat, toate denumite la fel – The Flat Earth Society, unde oamenii se întâlnesc şi se felicită cu privire la faptul că ei sunt mai deştepţi decât neghiobii care cred că Pământul este sferic.

Într-un interviu luat de cei de la Vice unui tip care face parte dintr-o societate de asta de nebuni, pe lângă alte aberaţii zice aşa:

„Mai credem și că Polul Nord e localizat în centrul Pământului și Antarctica e dincolo de marginea planetei noastre. Ceea ce oamenii cred că e cel mai sudic continent e de fapt un zid de gheață care înconjoară Pământul. Acest zid de gheață are o înălțime de 50 de metri și funcționează ca un dig împotriva apelor. Încă dezbatem despre ce se află dincolo de zid.”, mai bine îi întrebăm pe cei din Rondul de Noapte, poate aflăm ce e dincolo de Zid.

Bineînţeles, dacă stăm să ne gândim că există Misa, unde un boşorog se pişă pe adepţi, la propriu, nu par chiar aşa nebuni tipii ăştia cu Pământul plat.

Vezi mai jos cum ar fi dacă Pământul chiar ar fi plat.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Si care e problema daca e plat sau sferic? Stiinta e Creatorul Universului? Daca te minte cineva 300 ani, crezi ca nu o sa fii convins de acea minciuna?! NASA e Dumnezeu? De ce luam stiinta ca pe ceva atotputernic si atotstiutor? Daca stiinta iti spune sute de ani ca tu esti porc, crezi ca nu o sa incepi sa grohai? Te asigur ca vei incepe! Deocamdata, stiinta stiintelor nu a putut sa faca din nimic nici o bacterie! Nu a sapat in pamant decat 12 km (dupa cum spune chiar ea). Nu a putut sa explice NIMIC despre cum creierul, 80% apa, poate sa aiba in el toata taina omului, constienta de sine, memoria, sentimentele, senzatiile, trairile, amintirile si toate celelalte simturi. Un stiintolog spunea la tv: ” procesorul care a fost folosit pe naveta ce a ajuns prima data pe Luna, era egal cu cel mai slab procesor pe care il are cel mai slab telefon la ora actuala…”. Sa-nteleg ca racheta aia era legata cu sarme de balot? Apoi, de ce s-ar invarti pamantul in jurul soarelui? Ca vrea tanti stiinta? De ce nu s-ar invarti soarele cu tot universul, cu stele, in jurul pamantului care ar fi in centrul a toate? Steua polara, steaua nordului, cum a fost totdeauna folosita la navigat atata timp cat pamantul nu pleaca de sub ea niciodata? Nu ar trebui sa plece de sub ea in cursa pamantului in jurul soarelui? E cumba soarelui minge de ping-pong? E cumva soarele la 10 km de pamant de nu se simte plecarea lui de sub steaua polara? Scleroza, dementa si minciuna planetara! Asta e totul!

    1. Ummm.NU pamantul nu se prabuseste in soare deoarece are o viteza necesara ca sa il orbiteza(ca si luna).Terra nu are gravitatea si masa necesara ca sa faca celelalte stele sa il orbite.Singura cale ca Terra sa fie un disc ar fi sa se roteasca foarte repede doar ca s-ar transforma intr-o forma de gogoasa.Daca ai stii stiinta poate fi putere. Nasa a lansat proiectul Thor in spatiu care poate sa omoare pe oricine in 30 de minute.Nasa poate crea o bomba cu antimaterie care poate sa omoare aproape toata umanitatea. bombele nucleara pot acoperi atmosfera facando toxica si distugand stratul de ozon cea ce va face papa apa si papa viata. in norul nuclear nu fa putea trece caldura pamantul va straluci si vom ingheta. 🙂 da cunoasterea inseamna putere.