fbpx

Soţia lui a murit de mult timp, însă doarme lângă ea în fiecare noapte

5 min


Moartea e un subiect dificil pentru oricine.

Unii trec mai uşor peste un astfel de eveniment, alţii ceva mai greu, însă până la urmă ăsta este cursul vieţii şi cu siguranţă va veni şi ziua în care chiar tu vei crăpa, iar alţii vor suferi, probabil, după tine.

După cum spuneam, unora le vine foarte greu să depăşească acest moment, iar, în situaţii ca cea de mai jos, câteodată nici nu reuşesc.

Din această categorie face parte şi un vietnamez care şi-a pierdut soţia în anul 2003 şi, întrucât omul era foarte ataşat de ea, nu a putut s-o lase să putrezească pur şi simplu în pământ.

Iniţial, după moartea femeii, omul obişnuia să doarmă lângă mormântul ei, pentru a-i fi aproape. Ce drăguţ, nu? Stai să vezi!

Obsesia bărbatului era de neoprit, iar când nu a mai suportat nici ploile reci care-l prindeau lângă mormânt, a trebuit să caute un plan ceva mai bun…

Aşadar, s-a gândit că ar fi bine să sape un tunel, din casa sa fix până la mormântul femeii, iar astfel şi-ar putea petrece liniştit nopţile alături de soţia sa.

Planul nu a fost pus în aplicare, deoarece, mintea lui obsedată l-a lăsat totuşi să-şi dea seama că până la soţia sa ar trebui să treacă printre alte câteva zeci de cadavre, iar asta nu ar fi un lucru tocmai plăcut. Sau legal. (oricum nu i-ar fi păsat)

În anul 2004, vietnamezul nostru nebun s-a hotărât să-şi dezgroape soţia şi s-o aducă acasă, acolo unde îi era locul.

Bărbatul nu a pierdut prea mult timp şi a transformat cadavrul femeii într-o păpuşă uriaşă, pe care o purta prin casă şi cu care putea să-şi petreacă timpul.

Treaba şi mai gravă este că fiul lor, care nu ştiu cât de multe înţelege, a fost băgat cu forţa în nebunia bărbatului, şi pare să se comporte exact ca acesta.

Cadavrul femeii a fost înfăşurat în hârtie şi îmbrăcat în tot felul de haine, iar faţa i-a fost acoperită de o mască desenată foarte, foarte prost.

Bineînţeles, după ce povestea nebunului a fost răspândită pe internet, autorităţile vietnameze i-au cerut bărbatului să pună cadavrul la loc în mormântul său, dar răspunsul a fost, după cum bănuieşti, cât se poate de negativ.

Omul consideră că locul soţiei sale decedate este în pat, lângă el şi copilul lor, iar alte cuvinte sunt de prisos.

De altfel, ia uite ce fericit pare când stă lângă ea în pat, călărind-o, în timp ce fiul lor admiră dragostea părinţilor săi. Foarte romantic!

Cred că acesta este momentul în care cineva ar trebui să-i aducă aminte omului de treaba cu „până ce moartea ne va despărţi”.

Şi în cazul în care te întrebai în ce fel de hârtie este învelit cadavrul, ai ghicit!, este vorba de nişte foi de caiet, probabil de la fiul lor.


Apreciază şi distribuie


Apreciază şi distribuie


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
2
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
3
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
6
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *