Şocant! Un reporter pleacă în direct din emisiune pentru că subiectul era de căcat

5 min


Un om cu o gândire decentă, fără calităţi deosebite sau o inteligenţă ieşită din comun, nu s-ar putea uita la o emisiune de-a lui Capatos, Măruţă, Gherghe sau ăia de pe Kanal D, fără să se întrebe de ce oameni care se arată atât de penibili (deşi probabil nu sunt), care de cele mai multe ori dezbat non-subiecte, au atâta succces. Probabil nici publicul ţintă nu se ridică mai presus, dacă stai să te gândeşti la nivelul persoanelor ce urmăresc cu interes astfel de emisiuni care, culmea, majoritatea sunt difuzate la ore destul de bune, tocmai pentru a atrage persoane de toate vârstele şi din toate clasele sociale.

Dacă şi tu te numeri printre cei dezorientaţi, ai crede că nimic nu poate fi mai penibil decât subiectele dezbătute în astfel de emisiuni. Omul prost e fascinat de detalii de căcat despre manelişti şi vedete de carton, care nu au realizat nimic în viaţa lor, în afară de cel mult un scandal pe o temă banală. Pentru că sunt vedete. Sau cel puţin sunt prezentate astfel. Şi dacă sunt vedete, înseamnă că orice se dezbate despre ele, trebuie să fie foarte interesant. Pentru omul prost, bineînţeles.

Probabil crezi că emisiunile de la noi sunt cele mai penibile. Te înşeli. În general, ce vezi la televizor e inspirat din afară. Încă nu avem persoane capabile să dezvolte un model propriu de emisiune de divertisment, care să nu o dea în cocălăreală şi subiecte penibile, întrucât moderatorii se raportează şi se inspiră mereu din emisiunile vestice. Păstrând proporţiile, treaba de mai sus se repetă, iar rolul omului prost care este încântat de vedete, este preluat de moderatori, care sunt convinşi că emisiunile din ţările dezvoltate sunt cele mai tari şi trebuie numaidecât reluate şi pe meleagurile noastre.

Şi eu credeam că emisiunile de la noi reprezintă maximul penibilului şi chiar eram revoltat că retarzii ăştia promovează prostia şi îndobitocesc neamul. Prostii. Neamul deja e dobitoc. Depinde de fiecare să-şi dorească suficient de mult să iasă din groapa plină de căcat şi sigur va observa prin propria experienţă că nu-ţi poate băga Măruţă nimic în cap cu forţa. Pur şi simplu creierul tău va dezvolta o aură imaginară, care te va proteja de căcatul mediatic.

Probabil te întrebi de ce tot insist pe ideea că emisiunile de la noi nu-s chiar aşa de penibile.

După cum ziceam, tot ce vede retina aia drăguţă a ta pe micile ecrane, în materie de entertainment, e inspirat de pe meleagurile unde oamenii se cred deştepţi. Buboiul, sursa penibilului în stare pură se află în vest. În vestul îndepărtat. În State. Acolo concurenţa e atât de mare, încât, practic, nu ai cum să nu fii penibil. Iar cu cât eşti mai penibil şi dezbaţi subiecte de căcat, ai şanse mari să te numeri printre cei mai buni şi să fii o sursă de inspiraţie pentru reduşii care moderează astfel de emisiuni pe la noi.

Totuşi, ca pe oriunde, există şi oameni cerebrali, care pur şi simplu nu mai pot exista într-un mediu în care prostia pluteşte în aer şi te loveşte din toate părţile.Un caz care m-a făcut să mă simt mai bine a avut loc de curând în timpul unei emisiuni pe un post din celebrul trust media FOX, în care un moderator, sătul de căcatul care se dezbătea într-o emisiune de profil, a decis să plece în direct, în timpul show-ului. Mai exact, este vorba despre o ştire senzaţională, în care se dezvăluia că o anume Kylie Jenner şi-a numit iepuraşul „Bruce”. Kylie asta e sora mult mai celebrei Kim Kardashian, o tipă cu curul mare, siliconat, a cărei singură realizare a fost un filmuleţ porno, care i-a lansat cariera. Atât. Pentru asta a devenit vedetă. Iar faptul că sora unei non-valori şi-a denumit iepuraşul nu ştiu cum a devenit o ştire, l-a scos din sărite pe jurnalist, care, în timp ce pleca din studio, a declarat că e sătul de subiecte fără valoare şi de oameni a căror existenţă nu merită să fie dezbătută atât de insistent.

Bineînţeles, acum nu mă aştept la emanciparea moderatorilor TV de la noi, căci ştim cu toţii că ar muri de foame dacă ar încerca să realizeze ceva inteligent.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. nu chiar, eu sunt un student la master la geologire si credema ca ce se petrece in lumea academica e mai ceva decat ce se da la televizor despre nonvalorile de la noi, stiu asta deoarece frcventez grupurile de facebook si de pe alte retele de socializare ce se ocupa cu asta si pot sa jur ca printre fani retardati ai unor anumite animale preistorice si oameni din academiile lumii am gasit destui din aceia care nu stiu de ce sunt acolo, sau de ce traiesc in lumea asta, credema uneori nonvalorile sunt mult mai civilizate decat oameni de stiinta