ŞOCANT Mamă disperată, după ce fiica ei minoră a renunţat la şcoală şi practică prostituţia

4 min


Maria B., mama adoptivă a Iulianei, cere ajutor de orice fel pentru a o scoate pe fiica sa din situaţia în care a ajuns, aceasta declarând că nu mai ştie la ce porţi să bată pentru a-şi aduce acasă fata minoră, care a preferat să umble cu câţiva indivizi pentru care se prostituează, în detrimentul şcolii.

sase-romance-arestate-creta-sub-acuzatii-de-la-prostitutie-la-jaf1345900802

Ce spune noua lege? Simplu. Minorele care au împlinit 16 ani nu mai pot fi obligate să se întoarcă acasă. Acest fapt conduce şi va continua să conducă la apariţia tot mai multor astfel de fenomene.

Povestea Iulianei B., în vârstă de 17 ani, este absolut halucinantă. Mama sa a descoperit-o abandonată în spital la doar o lună de la naştere.

„Prima dată a dispărut de acasă pe vremea când era în clasa a VIII-a. Fata a mai dispărut de acasă, în repetate rânduri, dar niciodată nu a abandonat şcoala. Are o fetiţă de un an şi opt luni. A născut-o în clasa a IX-a.

Atunci a refuzat s-o abandoneze, deşi am lăsat-o să ia singură decizia. Săptămâna trecută, a renunţat la copil şi l-a dat în plasament, din cauza unui individ cu care trăieşte şi care o pune să se prostitueze.

Am discutat cu mai mulţi băieţi din cartier, care mi-au declarat că s-au culcat cu ea pe bani şi că au constatat că luase şi etnobotanice. Am scris la Protecţia Copilului şi le-am prezentat situaţia, şi a nepoatei, şi a fetei. Pentru Iuliana, m-au trimis la Poliţie, iar pe nepoată m-au chemat s-o dau mamei ei, iar acolo am aflat că aceasta vrea să renunţe la ea şi mi-au luat-o pe motiv că sunt bolnavă şi nu o pot creşte. Am fost şi la Poliţia Judeţeană, la Urmăriri.

Au chemat-o în faţa mea şi a dat declaraţie că nu vrea să se întoarcă acasă, că rămâne cu acest individ, care, deşi nu are niciun venit, susţine că primeşte bani de la mama sa. Poliţiştii mi-au spus că nu au ce să facă şi am fost sfătuită să merg la Crimă Organizată, să depun o plângere. Am scris trei pagini de memoriu, acum o lună, şi nu am primit răspuns nici în ziua de astăzi”, povesteşte plângând femeia.

Am rugat peste tot să fiu ajutată să o pot interna, să-i fac un control psihiatric, pentru că are deviaţii grave de comportament. Eu mai sper s-o putem reabilita. Am sperat să găsesc înţelegere la autorităţi, pentru a salva această minoră, care la anii ei nu are discernământ să aleagă ce e bine pentru ea şi care va regreta probabil în viitor ceea ce face acum, dar atunci va fi prea târziu”, a mai spus femeia.

SURSA 


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

5 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Interesant … am citit articolul si sursa si gasesc aceasta poveste … cum sa spun … uzata.
  Sunt foarte multe astfel de povesti, si din pacate alegerile fetei in cauza sunt cele ce au adus-o in aceasta situatie. Nu cred ca se poate face ceva anume in aceste clipe, asa cum mama ei adoptiva spera, insa stiu ca se putea face ceva timp de 16-17 ani sau cat are fata acum.
  Ce spun eu, este ca nu este fata vinovata, ci chiar cea care i-a dat educatia … respectiv mama ei adoptiva.
  Era o poza pe undeva, pe aici : http://www.imiplace.info/poza/Oare_unde_am_gresit-132809 este doar o poza dar spune multe …

 2. Dacă fata nu are de gând să stea de vorbă cu nimeni, dar pâi să se întoarcă acasă nu mai este nimic de făcut, doar să i se întâmple ceva ce îi va schimba părerea despre activitatea și deciziile sale de acum.

 3. Este si legea aiurea la noi – mda, se stie, nu?

  La 17 ani, in cele mai multe cazuri, faci tampenii, indiferent de cine esti, dar datorita faptului ca la varsta aia esti inca minor sub supravegherea partiala a parintilor, nu exista in mod neaparat riscul de a-ti fute viata cu acele tampenii cat de cat ingradite. Ei bine, cu legea din discutie, s-a „rectificat” problema. Romania formeaza avangarda imbecilitatii si mizeriei in ceea ce priveste legile controversate si legiuitorii necalificati si usor oligofreni.