Şocant! Doi jurnalişti împuşcaţi mortal în timpul unei transmisiuni în direct (VIDEO)


Doi jurnalişti americani de televiziune au fost împuşcaţi mortal în timpul unei transmisiuni în direct, în statul Virginia, conform ABC News.

Alison Parker, de 24 de ani, şi fotograful Adam Ward, în vârstă de 27 de ani, au fost ucişi de către un bărbat care avea asupra sa o armă, deschizând focul în timp ce jurnaliştii transmiteau live pentru ştirile dimineţii ale postului WDBJ-TV.

Incidentul a avut loc în Piaţa Bridgewater, un loc aglomerat de obicei, zona fiind un fel de Dorobanţi pentru Bucureşti.

Presedintele postului de televiziune a confirmat moartea celor doi şi a adăugat că Poliţia efectuează cercetări, dar până în prezent atacatorul nu a fost identificat şi nici nu a fost stabilit motivul pentru care au fost ucişi jurnaliştii.

Alison Parker era în ultima sa zi de lucru la emisiunea matinală pentru care făcea respectiva transmisiune, potrivit angajatorului. „Alison adusese baloane. Era ultimul sau matinal, iar noi sărbătoream asta”, a precizat purtătorul de cuvânt al postului de televiziune.

Iată un cadru în care atacatorul a fost surprins:

Înainte de a fi ucis, cameramanul a surprins imagini se aud mai intai cateva focuri de arma, după care camera cade la pământ şi filmează picioarele atacatorului. În afara cadrului se aude apoi cum reporteriţa strigă înainte de a fi împuşcată. Probabil incidentul va fi revendicat de o grupare teroristă dacă nu cumva se va stabili că tipul era nebun în momentul atacului.

https://www.youtube.com/watch?v=SNgJiCGFazE

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Internaţional

Nu rata: