Şocant! Detalii incredibile despre fata lui Adrian Minune


Îmi tremură degetele pe taste când scriu aceste rânduri. Nu, nu de emoţie, ci din cauză că nu vreau să-mi bag alup deloc în cursul acestui articol.

Faptul că mass-media este plină de jeg l-am stabilit deja. Faptul că se fac o căruţă de bani din asta, de asemenea. Încă nu m-am lămurit de ce românaşul de rând (spre limitat) – căci acesta este publicul ţintă al tabloidelor, continuă să fie interesat de toate porcăriile astea.

Citeşte şi: Vezi cum arată prostituatele care fac orice pe Facebook

De ce te-ar interesa câţi stau la coadă la drăguşanca sau de cine divorţează nu ştiu ce mare vedetă? De ce te-ar interesa că fiica manelistului pitic îşi demonstrează originile şi e în călduri de la 14 ani? Nu ştii, nu? Dar totuşi te interesează.

S-o luăm altfel: piticul minune spune că a investit sute de mii de euro în educaţia fiicei sale. Când bagi atâţia bani în educaţie, cred că ai reuşi să înveţi şi cea mai proastă maimuţă că nu e frumos să se lingă în cur. Probabil ai învăţa-o şi să citească cu banii ăştia. Dar fata manelistului ce face? Fuge de acasă şi se pişă pe şcoală, că ea vrea să se mărite, na. Cu Franco!  Piticul mai spune că nu crede că Franco va fi primul sau ultimul bărbat din viaţa fetei sale. Adică îi prevede un viitor strălucit.

Mi-am permis să pierd minute ireversibile din viaţă citind despre cum devine panaramă fata unui manelist, doar aşa, să văd dacă mă va cuprinde şi pe mine o stare de euforie. Însă mi s-a făcut silă. Nu de manelist şi nici de fiică-sa, pentru că sunt mii de pirande care se mărită la 12 ani şi nu-mi pasă. Pot spune că nu mi-e silă nici de pseudo-jurnaliştii care produc mizeriile astea, căci ei ştiu că prostia e o sursă bună de venit.

Citeşte şi: CNA interzice Paraziţii, dar cu salam n-are nimic

Mi-e silă, însă, de cei care devorează mizeriile astea. Mi-e silă de faptul că nu vor să-şi depăşească condiţia ori să le ofere măcar copiilor lor o altă perspectivă despre importanţa educaţiei. Însă şi mica pirandă va avea nevoie de fani după ce află că poate să cânte manele, nu?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

5 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1. nu stiu ce va doare pe voi ,dar stiu un singur lucru……..ca sunteti niste nationalisti si niste boi. nu cred ca a venit la voi unul dintre asa zisi manelisti si va rugat s-ai luati interviu. fata de alti ,ei fac totusi muzica buna.cu exceptia nuntilor care sunt obligati sa faca niste dedicati prostesti.[ nu cred ca tu faci intodeauna ce -ti place],dar de acolo vine venitul lor..de ce nu vedeti pai care habar nu au sa scoata cateca note corecte si vedeti numai tigan i lautari. nu va obliga nimeni s-ai ascultati…………….sunteti niste romani……..cu vederi mult prea inguste
      si aveti o rautate caracteristica romanilor .eu unul sunt mandru ca sunt roman dar tot odata parca era mai bine sa ma nasc in alta parte.. in primul rand nu aveti nici cultura muzicala pentru ca nu stiti ce este o maqnea si ce ritm are…..dar mai bine va las in prostia si rautatea voastra

      1. Din intamplare sau nu,am ajuns aici. Nu prea am reusit sa-ti dau seama cam ce vrei tu sa explici acolo,dar scrisul tau ma face sa plang. Romania isi merita soarta! Cu varf si indesat si cu cireasa deasupra. Vrem viitor mai bun,dar in jurul nostru traiesc numai inculti,ignoranti,prosti. Ce viitor sa ai in felul asta? Bine ca valorile pleaca sa studieze si sa faca cariera in alte tari,continente.Ca la noi,nu-i baga nimeni in seama;mai rau,nu-i stie nimeni. Vai si amar. Baga in tine manele si salamuri pana explodezi,poate ne scapam de tine.Si de alte cateva mii asemenea. Bou esti tu,boule care esti bou.Bou ai fost,bou vei ramane,boule!

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: