SMILEY ştie care este realitatea!

3 min


Probabil aţi auzit de cazul fostului şef al Inspectoratului de Poliţie Neamţ, care a lovit fără milă, ca o brută ce este, un îngeraş de fetiţă care nu a făcut nimic în afară de câteva zeci de infracţiuni şi implicarea într-o moarte suspectă.

Mai exact, îngeraşul făcea parte dintr-un grup de minori care tâlhăreau bătrânii. Şi mai exact, îi împingeau pe scări şi când aceştia deveneau inconştienţi, le luau bunurile. Atât. Şi nenea ăla rău a bătut-o! După aia a fost obligat să-şi dea demisia, că na, presa jegoasă, în foamea de click-uri, a sărit la gâtul lui.

Nu zic că e bine, etic, deontologic sau în vreun fel justificată fapta fostului şef de poliţie, însă…în special că am păţit-o şi eu zilele astea, când mi-au furat ceva de pe la maşină, mă gândesc că aş fi procedat la fel. Şi nu mă interesează părerile voastre ipocrite.

Şi apoi se trezeşte Smiley, vedeta care probabil nu a avut niciodată contact direct cu astfel de jeguri. Şi zice el, după cum se vede şi în imaginea alăturată, că indiferent de detalii, e o dramă că un om mic a fost bătut cu brutalitate şi nu ştiu ce bălării.

Păi bă, fericitule, dacă bunica ta ar fi fost împinsă pe scări de ăştia, şi-ar fi crăpat capul şi apoi s-ar fi deplasat spre ceruri, cum ai fi reacţionat? Sau la asta nu te-ai gândit, că erai prea afectat de omul ăla rău, nu?

Gândeşte-te că sunt sute de cazuri pe zi de tâlhării comise de oameni de ăştia mici, cărora n-ai ce să le faci, că legea e făcută astfel. Iar oamenii păgubiţi, ghiciţi pe cine dau vina în astfel de cazuri! Sigur nu pe hoţi…

Şi oare Smiley, deontologul, cum ar reacţiona când un copil gingaş minte pe faţă de dragul educaţiei pe care o oferă democraţia noastră defectă? Asta fie şi în cazul în care a fost prins în fapt. Dar ce ştie el? Să jure că va fi corect într-un concurs artistic şi să cânte, ok, dar ca formator de opinie, trebuie să fii idiot să comentezi un eveniment faţă de care eşti paralel.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pai nu prea a procedat corect, pentru ca a fost prins, mediatizat si ulterior demis din pricina inregistrarilor video din sala de interogare.

    In astfel de conditii probabil ca o sa fie inlocuit de un papagal dresat, docil si maleabil, care se raporteaza la asa zisa corectitudine politica ce impune tratarea delincventilor, degeneratilor si gunoaielor precum pustoiaca vanata cu manusi si un respect iesit din comun de care nu prea se bucura nici omul de rand cu frica de lege – asadar la norma juridica generala bolnavicioasa care incurajeaza interlopismul si hotia.

    Pai, e mai bine asa? Eu nu cred, era mai bine daca o rupea pe aia mai discret, un pic si isi pastra functia. Dar e ok, eventual se apuca Smiley si compune o noua piesa care ajunge un hit, media o sa repete iar si iar stirea despre cum si in ce fel au fost invinse fortele raului si o sa stam cu totii intr-un cerc, o sa ne tinem de mana si o sa cantam manele in jurul focului de tabara. Sa traim bine!! :p