Simona Halep a fost declarată persona non grata în media din România


WTA Qatar Ladies Open 2014După ce au trecut deja câteva luni bune de când Simona Halep este în prim plan în presa din ţară graţie performanţelor sportive pe care le-a atins, aceasta insistă să refuze zeci de invitaţii pentru a participa la emisiuni marcante pentru media românească. Ultimele refuzuri categorice care au apărut odată cu întoarcerea acesteia în ţară dupa turneul de la Wimbledon, a provocat o indignare generală, fapt ce a condus la declararea acesteia de către media ca persoană non grata.

„Am invitat-o de atâtea ori, i-am făcut oferte senzaţionale, i-am propus să fie condusă în platou de doi bărbaţi frumoşi şi musculoşi, însă nu am primit decât feedback ostil!” a mărturisit Cătălin Măruţă. Pe de altă parte, Capatos este şi mai linşant: „Este o nesimţită! Mi-a spus că nu vrea să fie asociată cu plasticatele mele! Mă gândesc chiar să o dau în judecată, este vorba totuşi de simbolurile emisiunii mele!”. Mădălin Ionescu de la Kanal D a venit în susţinerea primilor doi, spunând că acesta a încercat o singură dată să o invite pe Simona, însă doar pentru a o ajuta cu notorietatea, în niciun caz pentru propriul avantaj, având în vedere că ceea ce face ea nu face şi obiectul emisiunii pe care o moderează distinsul prezentator TV.

Astfel, Simona Halep a fost declarată în media din România persoana non grata şi numele ei nu va mai fi văzut în publicaţii decât în cazurile în care investigaţiile profesioniste vor decoperi amănunte cu adevărat senzaţionale, arată un comunicat care oferă şi un exemplu în acest sens: „Veţi mai vedea în media numele Simonei doar dacă, de exemplu, va avea o apariţie de senzaţie în Centrul Vechi din Bucureşti!”.

fantasy-banner_8479

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Bună informaţie! Persona non grata! Ce mai solidaritate în presa din România!
  Hai să fim serioşi, este clar că Simona nu este în apele ei! A avut o bună şansă de a reuşi mult mai sus la Wimbledon, are o accidentare care o va influenţa, poate, şi la următoarele turnee şi noi ne agităm că nu iese în media.
  Referitor la Dan Capatos, să fie clar că succesul unei emisiuni nu înseamnă că toată lumea aderă la acest tip de divertisment. Stim toţi că sunt multe „glume” foarte apropiate de penibil acolo şi ora la care este pusă emisiunea „ajută” din plin şi la emanaţii grosiere (vezi majoritatea „glumelor” zise ca un fel de tachinare către asistente chiar de către Dl. Capatos) şi uneori chiar deocheate.
  Referitor la emisiunile cu specific mai ales politic, nu cred că este un lucru bun pentru un sportiv de top să se prezinte acolo. Asocierea cu eventualii invitaţi poate sugera o anume afinitate politică ce nu este foarte binevenită – vezi episodul candidaturii lui Ilie Năstase la primărie; acum el nici nu mai vrea să se gândească! Mai ales că, o lungă perioadă de timp emisiunea a luptat contra unui curent şi a unor persoane despre care extrem de multă lume consideră că nu le este locul acolo unde erau/sunt.
  Recunosc că nu înţeleg care este tema cu Măruţă care chiar face divertisment?
  Program încărcat? Emoţie cu gândul la cine ştie ce surpriză, fie ea şi plăcută?
  Să ne gândim şi la faptul că, la nivel de locul 3 mondial, marketingul propriei persoane contează, sunt şi contractele cu sponsorii.
  Multă sănătate la toată lumea!

  1. Domnu’ Dan? Acest material este un pamflet! Ştii? Gen orice asemănare cu realitatea este o pură coincidenţă. Sau şi comentariul matale e tot pamflet? o.O

   1. esti caraghioasă…puțin imorală… și… probabil atât de stupidă prin felul în carevezi realitatea, că nu mai ai discernământ… partea proastă e că 80% din media din România are aceeași atitudine ca a ta. Și nu realizați că 40% din populația țării văd lucrurile așa cum le vede di Dan…
    Hai … pa…

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: