Simona, dacă Maria ţipă, tu de ce nu ţipi?

3 min


simona-halep-maria-sharapovaSimona Halep nu a izbutit nici de data asta să treacă de Sharapova, fiind învinsă în trei seturi în sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, după ce românca a câştigat fără drept de apel primul set cu 6-3 şi a condus atât în al doilea cu 2-0, cât şi în decisiv. Maria Sharapova a declarat după meci că este foarte dezamăgită de primul set al meciului cu Simona şi că este foarte mulţumită că a putut să revină la agresivitatea care funcţionează cu românca!  

Rusoaica este pur şi simplu ca un psiholog. Urlă înfiorător de mult şi de tare la orice tip de lovitură, este un instinct, practic ea nu reuşeşte să strângă încredere în forţele proprii şi să-şi concentreze toate energiile dacă nu ţipă. Aşa s-a construit ca jucătoare de tenis!

_75362033_womens-french-open-finalSimona a fost mai agresivă, a trimis-o mai mult în spatele terenului decât la Madrid ori Paris, a surclasat-o în multe momente ale meciuri, dar ea nu are aceste arme secrete pe care să le exploateze, aşa cum face Maria. Pe Simona am auzit-o abia, abia scoţând câteva zgomote când o alerga rusoaica prin colţurile terenului şi ea totuşi izbutea să scoată mingi. Dacă atitudinea, dincolo de toate aspectele tehnice, nu suferă modificări când vine vorba de Maria Sharapova, românca noastră Simona Halep îmi dă impresia că poate ajunge să o învingă pe Serena, pe oricine, poate ajunge numărul 1 mondial, dar dacă dă de rusoaică, se trezeşte învinsă indiferent de situaţie şi de forma în care este ea sau în care o găseşte pe Maria.

E CLAR CĂ MAI BINE PIERZI CA SIMONA, DECÂT SĂ CÂŞTIGI CA MARIA, DAR ÎN ISTORIE RĂMÂNE CÂT AI CÂŞTIGAT, NU CUM!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
ciufutaa

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.