Și-a pierdut legitimația de facultate, iar la scurt timp a devenit vedetă! Cine crezi că i-a găsit-o?

2 min


În general suntem tentaţi să ne considerăm cei mai ghinionişti oameni din lume când pierdem din neglijenţă câte ceva foarte important pentru noi, dar în cazul de faţă această fată trebuie să se considere o norocoasă, şi nu pentru simplul fapt că a recuperat actul pierdut, ci şi pentru că persoana care l-a găsit a făcut-o celebră!

O studentă din SUA a trăit surpriza vieții ei după ce și-a pierdut legitimația de facultate într-un parc din New York. A găsit-o Tom Hanks. Da, Tom Hanks.

Lauren alerga în parc când a vrut să schimbe melodia mp3 player-ului pe care îl purta pe braț, iar atunci când a scos aparatul a pierdut legitimația de student. Întâmplător, Tom Hanks a trecut prin parc în aceeaşi zi și a găsit-o. Marele actor i-a făcut o poză, a pus-o pe Twitter și i-a transmis tinerei că poate lua legătura cu cei de la biroul lui pentru a-şi recupera actul.

Studenta nu are cont de Twitter și a văzut mesajul abia după ce a plătit 20 de dolari pentru un nou act. Un profesor a dat însă peste mesajul lui Hanks, care se viralizase pe internet, și i-a trimis un mail: ”Ești vedetă!”.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.