Şi-a lăsat iubitul fără maşina de 50000 €, în urma unui plan ca în filme

3 min


Tânăra în vârstă de 20 de ani, mamă a doi copii, se află în prezent după gratii, împreună cu unul dintre complicii ei. Alţi doi bărbaţi care au ajutat-o sunt cercetaţi sub control judiciar.


Violeta Mangu, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Vrancea, se află în arestul poliţiei capitalei după ce a comandat incendierea maşinii fostului iubit.

Tânăra, mamă deja a doi copii dintr-o altă relaţie, originară din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, dar rezidentă în Elveţia, a aflat că iubitul ei din Bucureşti o înşală şi din această cauză a pus la cale un plan diabolic. Pe data de 6 martie, femeia a tocmit trei tineri din judeţul Vrancea, pe care îi cunoştea, să incendieze maşina de lux a bărbatului de care se despărţise.

Violeta Mangu le-a plătit 800 de lei, a mers împreună cu ei la o benzinărie, de unde a cumpărat patru litri de benzină, pe care i-a împărţit în două recipiente de plastic, scena fiind surprinsă, potrivit poliţiştilor, pe camerele de supraveghere ale staţiei de benzină. Ulterior, la ora 02.30 noaptea, toţi cei patru s-au dus în cartierul Berceni, unde era parcată maşina fostului iubit al vrâncencei, au împrăştiat combustibilul pe autoturism ş i-au dat foc.

Maşina a ars ca o torţă, iar pompierii, sosiţi la faţa locului, nu au mai putut salva mai nimic.

[quote_box_center]„Urmare a incendierii, autoturismul a fost distrus în proporţie de 90 %, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 45.000 de euro”, arată poliţiştii de la Secţia 16 Bucureşti.[/quote_box_center]

După faptă, Violeta Mangu a încercat să părăsească ţara, dar a fost prinsă de poliţişti iar pe 11 martie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, situaţie în care se găseşte şi în prezent.

[quote_box_center]„Deşi, iniţial au existat date conform cărora cei în cauză au părăsit teritoriul României, au fost continuate verificările şi exploatate informaţiile obţinute, astfel încât doi dintre tineri au fost depistaţi pe raza municipiului Bucureşti iar cel de-al treilea a fost localizat de poliţiştii secţiei 16, în judeţul Vrancea”, arată poliţiştii bucureşteni.[/quote_box_center]

Cei trei vrânceni au ajuns în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în stare de reţinere, dar numai unul a rămas după gratii, alţi doi fiind puşi sub control judiciar. Violeta Mangu provine dintr-o familie săracă din Tulnici, fiind 11 fraţi la părinţi, 9 fete şi 2 băieţi.


sursa: adevărul.ro

Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.