Şi-a dorit să facă sex în trei, dar a ajuns să fie violată…de trei


O tânără de 18 ani susține că a fost violată pe un câmp din Calea Aradului, lângă municipiul Timişoara. Fata, probabil având o fantezie care i-a rămas în minte, a mers acolo să întrețină relații sexuale cu doi tineri, însă un al treilea ar fi vrut să participe și el. Tânăra susține că acesta ar fi violat-o, iar polițiștii trebuie acum să descurce ițele poveștii.

Fata de 18 ani și-a luat inima-n dinți, iar, luni, s-a dus la Poliția Timișoara unde le-a mărturisit oamenilor legii că a fost violată și vrea să i se facă dreptate.

Tânăra, care tocmai a absolvit liceul și a intrat la Facultatea de Drept din Timișoara, spune că, în cursul zilei de duminică, iubitul ei și prietenul acestuia i-ar fi propus o partidă de amor în trei, iar pentru asta au invitat-o la o plimbare cu mașina, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Pe drum, însă, grupului i s-au alăturat încă doi bărbați și o altă tânără. Împreună, au pornit spre Sanandrei.

A acceptat propunerea, apoi s-a răzgândit

Când au ajuns pe un teren viran de pe Calea Aradului, iubitul i-a spus fetei să coboare. Apoi, i-a propus ca partida de sex să aibă loc chiar acolo, împreună cu prietenul său și încă unul dintre pasageri. Fata susține că a fost de acord cu primii doi, însă nu și cu al treilea. În acel moment, iubitul a luat-o la palme și a dezbrăcat-o, amenințând-o că o lasă goală pe câmp, dacă nu acceptă.

Tânăra le-a spus polițiștilor că cei trei bărbați au batjocorit-o, în timp ce un al patrulea și cealaltă femeie îi priveau din mașină.

În cele din urmă, tânăra a ajuns acasă și s-a dus la Poliție unde a depus plângere împotriva celor trei bărbați: iubitul ei în vârstă de 19 ani, prietenul lui, de 20 de ani – student la Agronomie și un al treilea – student la Academia Militară. Acesta din urmă ar fi fost partenerul pe care fata nu și l-a dorit.


Recomandat: Vreau şi eu să fiu violată de 7 nespălaţi


Astfel, polițiștii au deschis dosar penal. Studentul la Academie e cercetat pentru viol, iar iubitul tinerei și prietenul lui, pentru complicitate la viol.

Toți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ancheta continuă. „Suspecții au fost introduși în arestul IPJ Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine (n.r. marți) să fie prezentați magistraților cu propuneri legale”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Cum era de aşteptat, interntul s-a împărţit în două tabere: 

  • Cei care cred că cei trei nemernici au comis o faptă pentru care merită să stea după gratii tot restul vieţii, siluind o biată fată care nu a putut opune rezistenţă;
  • Cei care cred că fata e o panaramă care a meritat ce a păţit şi că nu poate fi vorba de viol din moment ce a declarat cu gura sa că a mers pe câmp în ideea de a întreţine relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi.

Tu ce părere ai?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Relaţii

Nu rata: