fbpx

Şeful Poliţiei Române anunţă că vor fi achiziţionate 5.600 de autoturisme

2 min


Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) cumpără 5.600 de autoturisme, din care 5.500 pentru patrulare şi 100 pentru munca operativă, după cum a declarat şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Despescu a precizat că anul acesta IGPR a cumpărat peste 200 de maşini din fonduri nerambursabile şi sunt în procedură de achiziţie alte peste 300.

Bogdan Despescu a enumerat măsurile pe care IGPR le are în implementare pentru consolidarea capacităţii de intervenţie a poliţiştilor, notează news.ro.

(…) Intensificarea activităţilor de pregătire profesională atât din punct de vedere tactic, dar şi din punct de vedere teoretic, ţintele noastre fiind cei care acţionează în principal în stradă şi folosim aici experienţa poliţiştilor specializaţi din cadrul structurilor de aţiuni speciale, a declarat el.

Şeful Poliţiei Române a mai spus că au fost cumpărate în acest an 500 de veste antiglonţ şi antiînjunghiere, fiind în achiziţiei până la finalul anului încă 1.000 de astfel de veste, precum şi 10.000 de pulverizatoare cu substanţă iritant lacrimogenă şi 10.000 de bastoane, în vederea completării şi eficientizării dotării poliţistului.

Off the record, treaba cu vestele antiglonţ şi antiînjunghiere sună excelent, dar semnul de întrebare rămâne, pe principiul până nu se vede, nu se crede. Şi mai off the record, despre teasere, numai de bine, nu? Dacă nu-s de noi, dom'le, noi suntem toţi bolnavi cu inima că iubim sârguincios.

De asemenea, au fost cumpărate 222 de autoturisme prin proiecte cu fonduri nerambursabile, fiind în achiziţie încă 351 de astfel de autoturisme.

Despescu a adăugat că IGPR a lansat o procedură acord cadru pentru 5.500 de autoturisme de patrulare şi 100 pentru munca operativă.
Ne dorim ca prin această achiziţie să înlocuim 30 la sută din parcul care a depăşit 10 ani, a subliniat şeful Poliţiei.


Apreciază articolul

Sursa: Observator.tv


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
1
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
2
Îmi place
LoL LoL
2
LoL
Cool Cool
6
Cool
WTF WTF
0
WTF
Utilizatori

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.