Se pare că Reghe suferă după notorietatea din Liga I

4 min


reghe steaua galcaÎntr-un sezon de Liga I care se anunţă a fi pe atât de slab pe cât e de mare miza echipelor sortite să lupte pentru evitarea retrogradării, Steaua suferă din aproape toate punctele de vedere. După eliminarea tragi-comică din Champions League, un joc execrabil cu Viitorul şi atitudinea jucătorilor care nu au dat curs antrenamentului de revenire propus pentru duminică, Gâlcă pare că nu mai are niciun atribut din cele pe care ar trebui să le aibă un antrenor de nivelul Stelei. Arată slăbiciuni din toate punctele de vedere şi probabil va sfârşi prin a inchide pe dinafară uşa din spate. Ruşinos pentru un antrenor care promitea să promită. După părerea mea, a fost ruşinos că a acceptat din poziţia în care se afla, o ofertă atât de mare pentru pregătirea lui profesională, dar asta e altă discuţie.

Ce nu înţeleg eu este implicarea indirectă şi destul de agresivă a fostului antrenor stelist, Reghecampf. Omul care a ajuns să câştige bani grei în ţările „calde” se pare că are o problemă: îi lipseşte notorietatea pe care o avea pe când antrena în România. Să ne aducem aminte de Olăroiu, care a plecat în acelaşi loc din aceeaşi postură. Omul şi-a văzut de treaba lui acolo şi a dispărut din presa din România, în care mai apăreau doar ştiri cu performanţele lui de acolo, niciodată declaraţii cu privire la cum merge Steaua, cum ar fi mers dacă era el antrenor, ce ar fi făcut el dacă jucătorii i-ar fi călcat cuvântul. El a plecat ca un „afacerist” profesionist şi se ocupă doar de afacerile lui de acolo, de deja atât de mult timp. Ei bine, Reghecampf nu este pe aceeaşi lungime de undă, este flămând de popularitate, nu poate accepta ideea că românii nu vor mai auzi de el atât de des pe cât auzeau sezoanele precedente. Altfel nu se poate explica cum un om integru poate face declaraţii total lipsite de respect profesional faţă de un coleg de breaslă. A oferit declaraţii cu privire la toate nelămuririle presei din România legate de ce se întâmplă cu Steaua, declaraţii filmate, care nu pot fi măscărite de presă, incontestabile. Niciodată nu poţi pretinde că ai încredere în antrenorul Stelei în aceeaşi declaraţie în care îl conteşti aproape vehement, spunând că dacă tu erai la Steaua, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat la Sofia, că dacă jucătorii ţi-ar fi refuzat un antrenament, tu i-ai fi dat afară pe toţi. E un soi de grandomanie marca Gigi Becali.

Un lucru inteligent a făcut însă Reghe în ultima vreme: a plecat de la Steaua exact când a trebuit, iar până la următorul antrenor care va aduce performanţe, Reghe i-a luat locul lui Olăroiu în fotoliul antrenorului „de dor”. Dar asta nu-i dă dreptul să-şi permită să se bage peste alţii. Este jenant, pentru un antrenor care mereu a încercat să pară ceea ce nu este: un profesionist!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.