Scrisoare pentru Simona Halep

2 min


Simona Halep a cunoscut un succes fulminant în ultimii ani, graţie ascensiunii sale de excepţie în elita tenisului mondial. După cele 3 titluri adjudecate deja anul acesta, sezonul trebuie încununat cu alte şi alte performanţe mari. O performanţa uriaşă ar fi câştigarea turneului parizian de grand slam, Roland Garros, iar încurajarea bătrânelului despre care este vorba în scrisoarea de mai jos este probabil în acelaşi suflu cu majoritatea românilor adevăraţi, care ştiu să aprecieze performanţa.

Scrisoarea am primit-o pe mail, autorul a preferat să rămână anonim în speranţa că nu vor exista speculaţii cum că ar dori să-şi facă reclamă.

Îi doresc succes pe aceasă cale marii campioane Simona Halep în turneele care urmează, unde are de apărat puncte importante şi fac apel către toţi fanii tenismenei, să fim răbdători şi să nu exercităm presiuni inutile asupra ei. Are nevoie de linişte şi susţinere necondiţionată de performanţe, pentru că Simona trebuie să ştie că nu suntem susţinătorii ei pentru cupe şi flori, ci pentru că merită!

Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.