Scrisoare deschisă către DIGI! Dragă Digi, vreau să te lămuresc: De ce Serena nu este nr. 1 ATP!


halep serena williamsDragă Digi,

Uluitor profesionalism se-nvârte prin venele lucrătorilor tăi! Să nu vă deochi, iubitorilor de tenis ce sunteţi voi! Ce-mi doresc eu de la voi este să înţelegeţi şi să băgaţi la cap ceea ce vă scriu aici.

Există un motiv mare şi lat, foarte cuprinzător, pentru care în tenisul mondial sunt două asociaţii foarte cunoscute de iubitorii acestui minunat sport: acela că tenisul este jucat şi de bărbaţi, şi de femei! Ştiţi la ce mă refer? Eu înţeleg că este destul de probabil ca voi să fi fost atât de impresionaţi de-a lungul timpului de jocul Serenei, astfel încât să ajungeţi să o poziţionaţi ca fiind prima în ierarhia bărbaţilor, dar totuşi, să fim rezonabili, Serena are meritele ei şi poziţia 1 în clasamentul feminin cred că-i e îndestulătoare.

Dragii mei profesionişti, informaţia este deosebit preţioasă pentru voi: Serena Williams ocupă de ceva timp poziţia numărul 1 în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) şi în niciun caz în ierarhia ATP (Association of Tennis Professionals), aşa cum dumneavoastră găsiţi potrivit să menţionaţi pe post.

Ca fană înfocată a posturilor DIGI, solicit cu nesimţire acordarea unei atenţii sporite sporturilor la care avem reprezentanţi de seamă în activitate! Să nu credeţi că vă voi mulţumi vreodată că-mi transmiteţi meciurile Simonei, dacă nu arătaţi forme de decenţă, atenţie şi respect faţă de acest sport.

Aştept să ziua în care voi găsi un titlu la voi „FC Bla Bla a învins-o pe Steaua, liderul Seriei A”!…

Cu drag, o telespectatoare înfocată!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: