Să hulim biserica după ce lăsăm un acatist şi ceva lei pentru cele sfinte, ipocriţilor!

2 min


Astăzi suntem din nou de serviciu la a arăta cu degetul. Trupa de hip-hop B.U.G. Mafia este una dintre vedete, au meritul de a fi scos duma de bază: „Ard îngerii în spitale, dracii dansează în catedrale.”, aluzie evidentă la faptul că în România sunt 18.300 de biserici si 425 spitale.

Când arde ceva, sunt biserici prea multe. Când spitalele nu fac faţă, sunt biserici prea multe. Când mor oameni… biserici prea multe!

La Arsenie Boca se duc 1.000.000 de oameni pe an. UN MILION de oameni. În noaptea Învierii am avut deosebita „ocazie” să ajung în dreptul mai multor biserici din Bucureşti. Nu aveai loc să treci, şi nu vorbesc doar de bătrâni superstiţioşi. Am văzut inclusiv tineri din acea categorie pentru care ai băga şi mâna în foc că nu ştiu cum arată o biserică pe interior.

Vreau să-mi scrie aici, în comentarii, fiecare român care a văzut o biserică populată decent în seara Învierii. Una măcar, din cele 18.300. Toate-s pline până-n stradă? Aha.

Cum ar fi, aşadar, ca în seara Învierii să fie deschise doar 4250 de biserici? … Adică ÎNZECIT faţă de numărul de spitale din ţară.

Câţi dintre voi aţi fost în Iaşi pe 14 octombrie să suplimentaţi cozile kilometrice, bălind după o cutie „magică„?

Ia zi, române, de ce crezi tu că sunt 18.300 de biserici în România? 

Ne place sau nu, facem parte dintr-un popor de ipocriţi care ştie doar să arate cu degetul, în timp ce susţine sistematic orice tip de mizerie prin CERERE MASIVĂ.

Condoleanţe familiilor îndoliate!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

8 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Exact aceeasi situatie ca si la emisiunile de la tv. Toti spun ca indobitocesc oamenii, dar se uita de le sar ochii, ca altfel nu ar mai fi pe ecrane. Tipic romanesc…

    In fine… condoleante familiilor

  2. Da unde vrei sa mearga lumea la discoteca,voi nu sunteti botezati cei ce vorbesc de biserica,nu va obliga nimeni sa mergeti la biserica.

  3. Am vazut si oameni de la care s-ar zice ca sunt pretentii aducand in discutie subiectul bisericilor fara numar, desi biserica e poate singura institutie la care oamenii pun bani din buzunar pentru constructia cladirilor, intretinere si plata angajatilor. Dar nu e greu sa arati cu degetul cand nu gandesti.

    Problema e lipsa spitalelor, lipsa dotarilor si, mai ales a personalului!!!

  4. „La Arsenie Boca se duc 1.000.000 de oameni pe an” da de oameni slabii.. NU MAI CAUTATI LINISTE,SOLUTII,MOTIVATIE IN BISERCIA DACA AVETI PROBLEME,ACCEPTATI IN PLM ADEVARUL DESPRE SITUATIA VOASTRA SI FACE-TI CEVA IN PRIVINTA ASTA.NU VA MAI PLANGETIIIIII!!! STIU CA ESTE MAI USORR ASA.

  5. Salutare tuturor. De ce aruncam totul pe Biserica? Oameni buni Biserica este Sfanta, fara de pacat. Insa omul este supus pacatului, nu poate sa fie perfect. Sunteti voi perfecti sau eu? Nu prea cred ca suntem, toti gresim! De ce nu va intrebati unde se duc banii pe care statul ii aloca pentru drumuri, spitale si asa mai departe? Sa dati un search pe google sa vedeti unde a fost constituita primul Spital! Biserica a inchis spitalele acum cativa ani de zile sau statul? Hai sa ne gandim un pic si sa nu-i mai judecam pe oameni, facand ce spune Scriptura: „De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?” (Luca 6,41). Cu totii suntem supusi pacatului, si ei au pacate, dar si noi…sa ne gandim la Bunul Dumnezeu, si sa vedem in preot, oricum ar fi el, un om care ne invata cele ziditoare de suflet! Rugati-va!