S-au centralizat perlele de la examenul de Bacalaureat. „Casa lui Ion Creangă era întotdeauna plină de fum”


Elevii sunt puşi în această perioadă la încercare de marele examen al maturităţii, iar luni a avut loc proba la limba română, despre care se zvoneşte că ar fi fost cea mai uşoară din istorie.

Pentru că e deja miercuri, nu puteam să omitem faptul că perlele de la proba la limba română au fost centralizate, aşa că am ales şi noi câteva pentru a indulci privirile cetăţenilor care ne urmăresc. Unii elevi sunt proşti, alţii sunt leneşi, iar asta se inţelege din perlele pe care aceştia le scriu, fie că există sau nu intenţie în acest sens.

Astfel, o să menţionez în dreptul fiecărei perle calitatea autorului, prost sau leneş, după caz. Nu că voi nu aţi fi în stare să stabiliţi aceste aspecte, evident, dar trebuie să-mi dau şi eu cu părerea, nu?

„Este important să faci sport pentru că îţi oferă un somn mai liniştit şi poţi să faci bani.” – Argumentele respectivului elev par să fie din oţel pur. Incredibil. Prost.

„Orice vârsta poate fi comparata cu alcătuirea graduală unui program de mişcare zilnică fără oprire pentru respiro poate rezolva multe probleme de sănătate pentru că este foarte ştiut că e bine să faci mişcare la orice vârstă.” – Auch, ăsta e ruşinos de prost.

„Casa lui Ion Creangă era întotdeauna plină de fum, iar teiul ăla cu pupăza era mereu plin de cuie…” – Hahahaha, nenorocituleee, ţi-a fost lene să toceşti. Leneş!!!

„Se vede clar cu ochiul liber şi fără dubii că Ruxandra era o fata foarte apreciată marea majoritate a băieţilor care ajungeau în general în preajma ei.” – Cunoaşte careva senzaţia aia când trebuie să se vadă că ai scris cât mai mult şi ştii că trebuie să născoceşti cât mai multe cuvinte şi alegi să faci compromisuri, iar la un moment dat ajungi să nu mai rezonezi cu noţiunea de sens?! Prost.

„Ruxandra era sigur consumatoare de alcool uşor, mi-e imposibil să cred că-şi poate încrunta fruntea după doar 3 zile în care a lipsit ăla…” – Touché! Leneş.

„Eu fac sport deoarece mama îmi dă 1500 de lei lună să merg la una dintre cele mai de lux săli din cartier. Acolo nu prea facem sport stăm pe la o bere, fumăm ceva şi plecăm în club.” – De ce nu ai învăţat băiete? Eşti leneş?

„Ion o violeaza pe Ana pe dupa sobă în timp ce tatso sforaia. O lasă bortoasa şi face un plod apoi ăsta inteligent din fire îi ia pamanturile, şmecher baiat.” – Ăsta e printre cei mai leneşi.

„Pe mine sportul nu mă ajuta deoarece după o noapte de băută cu băieţii în cartier nu mai am timp să fac şi sport. La educaţie fizică proful ne-a spus că si relaţiile intime intră în sport deci şi ăsta e un sport.” – Ştie el ce ştie. Leneş.

„Viaţa e frumoasă până la a şaptea cană de vin. Atunci te îmbeţi şi iei toaleta în braţe şi ajungi să fii atât de prost încât, după ce îţi revii puţin, ai mai vrea un pic de vin.” – Doamne, ce putoare! Leneş.

„Notăţiile autorului sunt să ne impresioneze pe noi cititorii dacă om mai fi sau ele pot sa accentueze sau să aplaneze drama dintre cele doua personaje.” – Doamne, ce prost.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: