Rusescu vulcanizat, dar la fel de slab

2 min


rusescu_01_639db4a9ae_69159200Ce fotbal avem! Sigur vă amintiţi că era dolofan, nu viteza era punctul lui forte şi nici rezistenţa fizică, dar omul ştia să stea în teren, ajunsese un lider, era foarte jucat pase sau centrări direct la punct ochit. Şi mai avea şi un bulan care în anumiţi parametri putea ajunge să fie comparabil cu al inteligentului Claudiu Răducanu.

Am văzut aseară meciul pe care Sevilla l-a disputat în cupă cu cei de la Santander, meci pe care andaluzii l-au câştigat cu 1-0. O să comentez evoluţia lui ca un adevărat amator: a fost slab! 

Nu m-ar mira să se întoarcă la Steaua sau să fie împrumutat în Segunda. E mai activ, mai rapid, dar nu se lipeşte nimic de el, ori după momente de activitate şi după sprint-uri, efectiv e terminat. Iar presa din Spania l-a făcut praf şi i-a dat dreptate lui Unai Emery care îl ţine în afara lotului la majoritatea partidelor.

Să sperăm că Maxim şi Chiricheş vor reuşi să rămână constanţi şi ne vor face să simţim şi noi că mai avem fotbalişti. Măcar doi, pentru că, după cum bine ştim, din păcate exportăm în cele mai multe cazuri jucători care sunt capabili să facă furori doar cu Viitorul lui Hagi. Nu-i nimic, îi putem aduce la „naţională” lângă Stancu.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andrei

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.