Cei mai talentaţi români de pe internet (VIDEO)

2 min


Ştim prea bine că românii sunt incredibil de talentaţi. Talentaţi dar prea puţin inspiraţi, dacă ne luăm după alegerile proaste pe care le fac cei mai mulţi dintre noi.

Totuşi, avem destule exemple în care românii au devenit vedete, fără să aibă vreo brumă de talent. De fapt, dacă analizăm atent, foarte multe dintre aşa-zisele vedete de pe meleagurile noastre nu se pot lăuda cu cine ştie ce talent. La noi încă merge treaba cu tupeul şi nesimţirea.

Internetul a devenit o adevărată rampă de lansare în carieră şi tot mai mulţi români speră să dea lovitura astfel.

Cum să devii vedetă în România

Pentru a deveni vedetă în România, în primul rând contează foarte mult să nu ai simţul penibilului. Apoi este foarte important să nu-ţi pese de feedback-ul negativ şi de glumele mai bune sau mai proaste care se vor face pe seama ta după ce ai dat drumul unui material pe internet.

Trebuie să ştii că internauţii, în general, sunt foarte duri când vine vorba de criticat. De fapt, unii se distrează astfel. Simt nevoia să critice orice şi vor găsi ceva de comentat chiar şi în cazul celui mai drăguţ clip pe care ţi-l poţi închipui.

Oricum, dacă ai de gând să devii vedetă, deşi nu te pricepi la ceva anume, vizionează reportajul de mai jos, în care vei vedea cum şi alţi români talentaţi speră să ajungă în lumina reflectoarelor. Succes!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
3
Îmi place
LoL LoL
3
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
1
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.