România este pregătită pentru un preşedinte maghiar!


„România este pregătită să aleagă un preşedinte maghiar!” – acesta a fost răspunsul ferm al lui Kelemen Hunor, fiind întrebat despre şansele sale la alegerile prezidenţiale, imediat după lansarea candidaturii. Lansarea a avut loc într-o sală de sport, unde erau vreo mie de unguri, dar asta nu mai contează.

Acest bufon, un fel de dan diaconescu, ceva mai inteligent şi cu mai mulţi dinţi în gură, a fost mereu o sursă de amuzament prin declaraţiile sale, de care ar face mişto şi babele care-i şterg transpiraţia lui gâdea, atunci când se plimbă pe lângă Cotroceni.

Uneori mi-l şi imaginez pe sărmanul Kelemen, transpirat, în faţa unei oglinzi din toaleta vreunei săli de sport, în care duhneşte a căcat, pregătindu-şi discursul pe care îl va ţine spre deliciul unei mulţimi de fiinţe bipede, înzestrate sau nu cu puterea gândirii: „Hai, draghe Kele, ghindeşte şi tu la ceva să le zici la eştea!”. Şi, în timp ce stă pe budă, cu gândul la Pesta, îi vine ideea: „Da! Azi le zic pe aia cu preşedintele României! Sigur o se-i bucur!”.

După aia, Kelemen, mai uşor cu două kile de patriotism, iese pe scenă în faţa a trei-patru sute de unguri, şi apoi aberează împreună despre autonomie şi steaguri secuieşti atârnate peste tot. Bineînţeles, ungurii care se adună în faţa lui Kelemen, sunt exact acelaşi tipar care se adună în faţa lui domnu’ dan. Diferenţa dintre Kelemen Hunor şi domnu’ dan e că cel din urmă împarte mici şi sarmale, promiţându-le oamenilor că le va şterge toate datoriile şi că le va oferi detalii senzaţionale despre fernando de la Caransebeş, în timp ce ungurul nu face decât să alimenteze prostimea maghiară cu idei separatiste. Fiecare cu proştii lui.

Domnu’ Dan sau Kelemen Hunor?

O altă diferenţă între dan diaconescu şi Kelemen Hunor ar fi că secundul ştie că este penibil în afirmaţiile sale şi îşi dă seama că nu are nicio şansă la alegeri, deşi borăşte zi de zi idei împuţite despre autonomie şi despre cum merită el să fie preşedintele României. Totuşi, va obţine voturi suficiente încât să se vândă scump în turul doi. Practic, îşi asumă rolul de măscărici pentru a face ceva bănuţi când îşi va vinde susţinerea pentru viitorul preşedinte al României, după care toată lumea va fi fericită. Pe de altă parte, domnu’ Dan pare atât de idiot, încât uneori chiar gustă şi el din lăturile pe care le pune în troaca de la România TV. Totuşi, nu cred că domnu’ Dan este atât de prost să creadă că are vreo şansă reală, deşi susţine că există sondaje în care este declarat favorit la alegeri, cu peste 70% (probabil făcute în studiou, din 10 oameni).

Deşi nu-l iau în serios pe săracul Kelemen, mă întreb: cât de mult să-ţi placă materia fecală, încât să ai tupeu să afirmi că România este gata să aleagă un preşedinte maghiar, că tu eşti extrem de bine pregătit şi că nu trebuie să se ţină cont de etnie când se pune ştampila, dacă singurul lucru pentru care mănânci căcat ca un nesătul este autonomia aşa-zisului Ţinut Secuiesc?! Cu toate că orice locuitor, român sau nu, şi-ar dori un preşedinte care să schimbe ţara în bine, dacă, prin reducere la absurd, ar rămâne în cursă Kelemen Hunor şi o şosetă nespălată, probabil şoseta ar câştiga detaşat (are domnu’ Dan un sondaj).

Kelemen Hunor nu face decât să alimenteze ura dintre românii şi maghiarii de pretutindeni, promovând idei separatiste şi anti-româneşti; deşi poate săracii oameni care-şi văd de viaţa lor normală nu au nimic unii cu alţii şi trăiesc în pace de zeci de ani.

Muie, jegule!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: