REVOLTĂTOR! Încă o femeie încătuşată de poliţişti (VIDEO)

3 min


Faptul că românii au impresia că se pricep la orice şi că sunt cei mai buni la politică, fotbal, legislaţie sau alt lucru care-ţi trece prin minte, însă nu au noroc, este deja arhicunoscut.

În ultima vreme se tot întâmplă să apară filmuleţe, că doar avem telefoane performante, în care poliţiştii sunt surprinşi de cetăţeni în timp ce, spun ei, agresează persoane şi acţionează în afara legii.

Ultimul caz a fost cel al unei femei care a traversat strada printr-un loc nepermis, chiar în faţa poliţiştilor. Aceştia au abordat-o, în vederea sancţionării probabil, însă distinsa doamnă a refuzat să se legitimeze şi a încercat s-o taie de acolo pentru a se sustrage răspunderii contravenţionale. Atunci femeia a fost imobilizată şi apoi încătuşată, în vederea conducerii la o secţie de poliţie, pentru a fi legitimată şi sancţionată. Cum era de aşteptat, o gaşcă de pensionari, cel mai probabil fani antena 3, au sărit cu gura la poliţişti că o agresează pe biata femeie care, săraca, încerca şi ea să fugă de o amendă. Gloata, în spiritul turmei, demonstrând încă o dată cât de mult lipseşte educaţia cetăţenilor acestei frumoase ţări, a început să urle la ăia, pentru a o lăsa în pace pe femeie.

Idioţilor, refuzul legitimării constituie contravenţie!

Nu contează că eşti copil, doamna nevinovată de mai jos, care fuge de amendă, politician sau nu ştiu ce mare mircea badea. Cetăţenii sunt egali în faţa legii! Dacă ai auzit de Constituţie, la articolul 16, alineatul 1, scrie aşa: (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Ai auzit, femeie? Trebuie să te legitimezi, că aşa zice legea!

Cum era de aşteptat, fie din dorinţa de a face rating, fie din prostie, televiziunile şi presa din mediul online au prezentat întâmplarea ca şi cum ar fi vina poliţiştilor că s-au luat de biata femeie, deşi nu slăbea dacă spunea cum se numeşte.

Şi da, dacă eşti bou, trebuie să mergi la secţie cu forţa pentru a fi legitimat şi amendat.

PS: pun pariu că o anumită scârbă, care are o emisiune la care se uită oameni cu un număr foarte scăzut de neuroni, va face emisiune pe tema asta, arătându-se revoltată de modul în care a intervenit poliţia, că deh, ea e deşteaptă şi ştie tot.Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

5 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Draga domnule care te ai apucat sa redactezi acest articol :
  1 „mircea badea” stiam ca se scrie cu m si b mare .
  2 din moment ce ne numesti idioti probabil te incadrezi si tu in gasca noastra .
  3 te ai gandit vreo secunda ca aia poate sa fie ma-ta sau ma-ta mare ?
  4 nu imi spune tu mie ca esti cel mai drept cetatean al acestei tari si vrei sa faci tu ordine publica invatandu ne pe noi cum sa traversam strada , ca pun pariu ca tu nu treci doar pe la trecerile de pietoni asa ca sa nu mai discutam .
  Este adevarat ca pietonii din ziua de astazi se baga printre masini si mie mi au sarit la pietoni in fata , dar nu am dat peste ei si poate am fost prea ingaduitor dar daca nu noi atunci cine ?

  1. Bă Boule:
   1. eşti prea prost ca să înţelegi că am scris intenţionat.
   2. îi numesc idioţi pe cei care nu cunosc legea, deci da, inclusiv pe tine.
   3. dacă era maică-mea, se legitima, pentru că nu e proastă, ca mă-ta.
   4. nu sunt cel mai corect, traversez şi eu aiurea, dar nu prin faţa poliţiştilor şi dacă mi-a cerut vreunul să mă prezint, am făcut-o pentru că nu sunt bou, ca tine.