Remus Cernea se crede delfin


remus cernea delfini

Pe de o parte, nu ştiu cum ajung în Parlament oamenii care ajung, însă nu ar trebui să mai mire pe nimeni, având în vedere că destui dintre aleşii noştri din ultimii ani sunt condamnaţi definitiv, trimişi în judecată sau cercetaţi penal. 

Au ajuns în Parlament ciobani, cercetaţi de DNA, piţipoance şi analfabeţi, aleşi de oameni naivi, care nu dau doi bani pe viitorul lor, făcându-mă să cred că sunt masochişti după felul în care îşi fac rău singuri.

De asemenea, a ajuns în Parlament şi Remus Cernea, politician tânăr, care te-ar putea duce cu gândul că mai există speranţă măcar pentru copiii noştri.

Dar cum s-a gândit Remus Cernea să-i ajute pe oamenii care au făcut greşeala să-l trimită în Parlament? Ei bine, această tânără speranţă a propus ca delfinii să fie consideraţi persoane non-umane, că a văzut el pe Discovery un documentar în care delfinii au salvat oameni de la înec. Ţara arde şi Cernea îşi face coafura.

Cei câţiva susţinători ai săi vor spune că de asta a fost ales, să rezolve problemele de mediu şi alte bazaconii pe care partidul său le protejează. Păi băi, votanţii lui peşte delfin, să facă ceva cu poluarea, cu defrişările, cu energia ecologică, că ăsta e rolul lui în politică.

Dacă, prin reducere la absurd, ar trebui să aleg cui să dau votul, între Remus Cernea şi un delfin, fără să stau pe gânduri, aş pune ştampila pe delfin. Dar asta este puţin probabil să se întâmple, întrucât Remus Cernea nu poate ajunge niciodată în această poziţie.

Propun şi eu ca peştii din acvarii să fie eliberaţi, că nu e corect să fie ţinuţi în captivitate.

De asemenea, mai propun să ni se schimbe şi nouă, românilor, statutul în fiinţe umane, că o ducem mai rău ca delfinii.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

2 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: