fbpx

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit a fost înşelată de soţ

3 min


Un documentar exploziv urmează să fie difuzat în Marea Britanie de Channel 5, consacrat domniei Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, în care se afirmă că prinţul consort, Philip, Duce de Endimburgh, şi-a înşelat soţia în tinereţe, pe când era mare amator de alcool şi jocuri de noroc, conform ziarului spaniol ”ABC”. 

În prezent în vârstă de 94 de ani, prinţul ar fi avut obiceiul să se distreze în cartierul londonez Soho împreună cu actorii Peter Ustinov şi David Niven şi, în plus, o detesta de Regina Mamă, conform acestui documentar, bazându-se pe vorbele unor foşti angajaţi de la palatul regal şi pe declaraţiile unor istorici.

Ducele de Edinburgh s-a născut în Corfu şi are în vine sânge grecesc, german şi danez. Se spune că actuala suverană avea numai 13 ani când s-ar fi îndrăgostit de el, un prinţ grec, blond cu înălţime de 1,88 metri, care i-ar fi fost ghid într-o scurtă vizită în străinătate. Cei doi sunt căsătoriţi din 1947 şi au patru copii. 

Se zvoneşte că regina conduce imperiul, dar Prinţul Phillip este adevăratul conducător al familiei. El are un umor cu totul special, precum şi un renume necontestat de autor de gafe, dar se pare că soţia lui continuă să-l adore şi se simte extrem de relaxată în prezenţa lui.

Potrivit documentarului, pe când era tânăr, a avut o misterioasă amantă, iar beţiile şi aventurile sale nocturne o deranjau tare pe Elisabeta. În plus, el îşi ura soacra şi a ajuns până acolo încât a ordonat servitorilor să închidă sistemul de încălzire în apartamentul pe care îl ocupa aceasta, încercând astfel să o determine să părăsească Palatul Buckingham. Se pare că ideea a dat rezultatul scontat după numai o săptămână, dacă se dă crezare filmului de la Channel 5.

sursa: arhiva Familiei Regale

Prinţul Philip este cel mai longeviv bărbat din istoria familiei regale britanice. Totodată, este extrem de vital, dovadă stând faptul că în 2015 a participat la mai multe acte publice decât nepoţii săi Willim şi Harry, fii Prinţului Charles, şi i-a depăşit pe aceştia inlcusiv în topul eleganţei vestimentare.

Documentarul, care prezintă şi realizările familiei regale în timpul celor 64 de ani ai domniei Elisabetei a II-a, este difuzat în contextul în care suverana va împlini 90 de ani în luna aprilie, eveniment care va fi marcat cu mare fast.


Apreciază articolul

sursa: stirileprotv.ro


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.