fbpx

Principii învechite ale căsătoriei pe care le poţi încălca

2 min


Toată lumea știe că oamenii de modă veche creează și urmează reguli diferite pentru o căsătorie fericită. Trebuie să ţinem cont de faptul că, odată cu trecerea timpului şi cu schimbarea generaţiilor, se schimbă şi obiceiurile şi să ne asumăm faptul că aceste „încălcări” sunt de fapt normale şi că majoritatea cuplurilor sunt fericite chiar dacă nu ţin cont de o mulţime de principii învechite, unele chiar absurde pentru vremurile noastre.

Nu e bine/e păcat/e ruşinos să divorţezi
Evident că nu e bine să divorţezi, dar nu după principiul învechit „dacă m-am căsătorit cu el/ea, cu el/ea mor, indiferent ce se va întâmpla. Nu e normal să fie aşa! Una e să divorţezi prosteşte de pe urma unor divergenţe superficiale sau a unor serii mai lungi de neînţelegeri, alta e să divorţezi din motive clar întemeiate: lipsa de afecţiune, violenţă domestică, infidelitate etc. Totuşi, pentru a încheia ideea într-un ton optimist, există o multitudine de modalități pentru a rezolva problemele rezolvabile fără ceartă și fără divorț. Nu vă feriți de probleme. Sortați-le!


NU RATA: Tu ai grijă de femeia ta?


Vacanțe împreună
Principiile vechi susţin una şi bună: NU pleci nicăieri fără partener! Uneori, vacanțele separate îți dau o porție de inspirație și pot chiar întări relația. Femeile și bărbații au viziuni diferite despre natură. Pentru a nu vă simți singuri, încercați vacanța în același timp. Țineți minte! Fiecare persoană ar trebui să aibă propriul spațiu, iar timpul petrecut în mod individual nu este o formă de trădare.

Hobby-uri comune
Compatibilitatea nu stă în asta. Într-o relație, nu este necesar să ai hobby-uri comune. Așa cum știm, gusturile sunt diferite, deci puteți vorbi despre ele și împărtăși emoțiile. Este minunat dacă interesele voastre sunt aceleași. Nu vă forțați să faceți ceva ce nu vă place doar pentru a fi perceput ca fiind pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul.

Nu vă culcați supărați
Certurile aduc emoții negative și nu este ușor, în special când se petrec seara. Perioada somnului este foarte importantă şi productivă, astfel că, este indicat să adormi liniştit. Încercați să vă înveseliți unul pe celălalt. Până la urmă, este foarte important şi cum începe ziua următoare, iar asta depinde foarte mult şi de cum decurge somnul.

Jurământul de onestitate
În lumea în care trăim, a fi complet onest pare a fi absolut imposibil, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fiți mincinoși. Este nobil să spui întotdeauna adevărul, dar poate răni partenerul mai mult decât ar trebui. Poate nu îți place cum se tunde sau diferite elemente de stil, dar nu este cazul să îi amintești tot timpul despre acest lucru. E normal să spunem mici minciuni, dar nu în ceea ce privește lucrurile importante. Și încearcă să nu-ți faci din asta un obicei.

Vino mereu cu ceva nou
Unii cred că este absolut necesar ca mai tot timpul să faci ori să încerci ceva nou. Aceste lucruri sunt de folos, căci e necesar să scapi de stres. Însă păstrează o limită, pentru că rişti să induci ideea dependenţei de nou, iar atunci când noul nu va mai apărea în peisaj o perioadă, vor interveni problemele.

S-a terminat când scânteia s-a stins
Relațiile încep cu o scânteie, iar acest foc ce se aprinde va arde pentru totdeauna. Însă nu vă fie frică de momentele când dragostea pare a fi pierdută. Este necesar să deschizi o nouă filă în cartea relației.Evită prietenii de sex opus
Nu este interzis să ai prieteni de sex opus. Și nu este un semn că ești în căutarea unei aventuri. Poți avea asemenea prieteni, asta în cazul în care partenerul tău nu este gelos.

Ce reguli vechi ați încălcat?


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
cristinacris

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.