Prestaţia Prinţesei de Aur la X Factor are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube!

2 min


Prestaţia Prinţesei de Aur la X Factor a fost practic virală. A depăşit un milion de vizualizări în mai puţin de 3 săptămâni. De fapt, are aproape un milion două sute de mii. Ce mi se pare mie interesant este că videoclipul care a strâns cele mai multe vizionări, nu este încărcat pe contul oficial The X Factor România. Cum deja faptul e consumat, îl aşez şi aici, mai jos, pentru cei ce n-au apucat să admire. Dă play cu încredere, chiar dacă numele de scena manelelor aproape că te obligă să fii hater. Fă un efort, merită.

https://www.youtube.com/watch?v=0hMZiqPzTOk

Nu vreau să par invidios, dar omul din spatele canalului myCooL PuY a prins o şină bună de tot. A dat lovitura, cum s-ar spune.

Cum se explică?

Simplu, formatul videoclipurilor postate pe contul oficial The X Factor segmentează în mai multe materiale o audiţie, astfel că trebuie să dai mai multe click-uri pentru a vedea prezentarea, apoi prestaţia, apoi jurizarea. Practic, videoclipurile de pe canalul oficial, în acest moment, nu totalizează nici măcar aproape jumătate din vizualizările inspiraţiei omului ăluia.

***

BREAKING NEWS!!! Un urs în vârstă de 6 ani a fost alergat astăzi pe străzile Sibiului şi, pentru că era foarte periculos şi imposibil de tranchilizat, factorul uman a găsit potrivit să-i pună capăt zilelor.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.