Prea multe luminiţe pe bd. Iuliu Maniu

2 min


Veneam dinspre centrul Bucureştiului spre Autogara Militari, iar din momentul în care am trecut de Leu, recte când am intrat în Sectorul 6, am avut o revelaţie: bulevardul Iuliu Maniu este exagerat de încărcat cu luminiţe de Crăciun, când se lasă seara este absolut deranjant.

ae1094beab8b9f7a707d53e0390b5f03

M-am interesat când staţionam şi am descoperit că o grămadă de şoferi au depus plângeri la edilul local pentru că îi deranjează tonele de luminozitate artizanală în timp ce conduc autoturismele pe Maniu, iar locatarii din blocurile cu vedere la bulevard au depus de asemenea nenumărate plângeri pe motiv că nu pot adormi, precizând că nici jaluzelele nu mai fac faţă excesului de lumină.

În faţa acestor probleme primarul nici măcar nu a schiţat vreun gest public, dar cum eu am pile am aflat exact care este poziţia lui: „Anul acesta chiar nu au mai putut fi alocaţi bani pentru beculeţe, braduleţi luminaţi, fulgi şi alte drăcii… pentru că au fost cheltuiţi prea mult pe infrastructură în 2013. Plus că avem deja stâlpii de iluminat public, este lumină destulă. Locuitorii din Sectorul 6 sunt înzestraţi cu un sarcasm debordant, sper să nu fi fost ironici şi când m-au votat.”.

Este dubios Sectorul ăsta 6. Despre această poveste inedită puteţi citi şi aici, într-un mod mai realist şi lipsit de ironie.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.