Poliţiştii au găsit un copil de 4 ani într-o maşină, alături de păriţii săi, care au luat o supradoză de heroină

3 min


Uneori, uitându-te la realitatea teribilă din ziua de azi, poţi face o schimbare importantă în viaţa ta sau poţi evita greşelile făcute deja de alţii. Dar pentru asta îţi trebuie creier şi voinţă.

Creier pentru a pricepe anumite aspecte ale vieţii şi a-ţi face un plan de viitor, iar voinţă pentru a pune în aplicare ceea ce gândeşti.

De mici suntem curioşi, pentru că asta e firea umană. Vrem să înţelegem cât mai multe şi de aceea uneori mai facem şi greşeli. Mereu apar tentaţii, iar de cele mai multe ori, lucrurile care sunt interzise, par cele mai interesante. E o chestiune psihologică, dar n-o să discutăm despre asta acum.

Când nu avem nicio obligaţie faţă de cineva, putem face destule tâmpenii, cât să nu ne afecteze prea tare pe viitor şi pe care le vom uita la un moment dat. De aceea, atunci când te hotărăşti să-ţi întemeiezi o familie şi să aduci moştenitori pe lume, deja viaţa ta ar trebui să o ia într-o altă direcţie. Deciziile tâmpite ar trebui să se transforme în acţiuni raţionale, trecute prin destule filtre cât să fii cât de cât convins că e ok să le faci.

Acest lucru nu a fost înţeles de doi idioţi din statul american Ohio, care s-au gândit că nu ar fi rău dacă şi-ar injecta o doză de heroină. Dacă descrierea lor s-ar fi oprit aici, poate nu era mare chestie. Dar idioţii sunt părinţii unui puşti de numai 4 ani. Şi ca să te convingi că oamenii sunt de-a dreptul idioţi, şi-au băgat dozele şi au pornit la drum cu maşina, împreună cu fiul lor.

Oamenilor li s-a făcut rău, întrucât nu şi-au calculat prea bine doza, când maşina în care se aflau a fost zărită de un echipaj de poliţie, deplasându-se haotic pe şosea. Poliţişii au mers după ei, iar la scurt timp au văzut maşina oprind brusc, fiind aproape să intre într-un autobuz şcolar.

Când au ajuns în dreptul maşinii, poliţiştii i-au găsit inconştienţi pe cei doi idioţi, în timp ce copilul se afla pe bancheta din spate, foarte speriat.

Puştiul a fost luat de autorităţi, iar cei doi părinţi vor primi destule acuzaţii.

Morala poveştii e clară: dacă nu ai creier, voinţă şi spirit de sacrificiu, nu te apuca de făcut copii.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
1
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.