PETA te face vegetarian sau cretin?


Despre PETA, cunoscuta organizaţie care luptă cu îndârjeală pentru drepturile iepurilor, au auzit cei mai mulţi dintre noi. Iar unii dobitoci care nu au altceva de făcut, chiar au impresia că ce promovează ăia e super.

Dar câţi ştiu că 96% dintre animalele care ajung în adăposturile PETA sunt eutanasiate?

Pe lângă faptul că acţiunile sunt de faţadă, mai au şi nişte campanii absolut ridicole, dar care prind când este vorba de un public cretin, care poate fi manipulat prin idei…să le zicem inedite.

peta vegetarieni

PETA dă în judecată Nintendo, pentru că bate Pokemoni

Aceste campanii, menite să-i arate omului că trebuie să fie vegetarian, sunt realizate pe ideea că-s originale, dar când pui un tocilar cu 3 fire de păr în barbă să iasă în stradă cu o pancartă prin care susţine că Nintendo incită copiii să bată Pokemoni, deja vizibil te adresezi unor indivizi cu un IQ foarte scăzut.

Întrucât se învârt bani grei în jurul acestei organizaţii, nu a fost deloc dificil să găseşti şi nişte panarame care să pozeze goale, cu un castravete în gură, pentru a demonstra încă o dată că ce? Că e bine să fii vegetarian, probabil.

Nu de puţine ori, PETA a apelat la omuleti ciudaţi, cel mai probabil exhibiţionişti, care să arate că mai degrabă ar umbla goi decât să poarte blănuri. Jet!

Leonardo di Caprio a fost luat la ţintă de susţinătorii PETA pentru că în filmul „The Wolf of Wall Street”, personajul său se plimbă câteva momente de mână cu un cimpanzeu. Şi asta îi face rău cimpanzeului.

Dar cretinele alea care sug castraveţi şi aruncă cu broccoli pe ele ce fac? Nu maltratează legumele?

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Analiză

Nu rata: