Peste 50% dintre britanici vor ca țara lor să iasă din Uniunea Europeană

2 min


Majoritatea cetățenilor din Marea Britanie vor ca țara lor să iasă din Uniunea Eropeană, conform unui sondaj de opinie realizat în urma atentatelor din capitala Franței, informează Mediafax.

Un sondaj de opinie a fost realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Dintre alegătorii britanici, 52% vor ca Marea Britanie să iasă din Uniunea Eropeană, în timp ce 48% vor ca țara să rămână în continuare în U.E.

Același sondaj a fost efectuat și în lunile iunie, iulie și septembrie, iar rezultatul a fost total invers.

„Este clar o consecinţă a atacurilor teroriste de la Paris”, a explicat Johnny Heald, directorul Institutului ORB International.

„Multă lume consideră că baia de sânge de pe străzile din Paris este rezultatul lipsei de protecţie adecvată la frontierele Europei. Trebuie să aşteptăm pentru a vedea dacă este vorba de o reacţie de moment sau de o tendinţă de fond”, a adăugat Johnny Heald.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, iar Marea Britanie ar părăsi Uniunea Europeană, situaţia românilor care lucrează sau care vor să meargă la muncă în perioada următoare se va complica. Procedurile vor fi modificate, iar controalele vamale vor fi intensificate, toate acestea pentru securitatea cetăţenilor din Regat.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.