PERICOL DE EXPLOZIE Facebook ar putea dispărea în câteva zile

3 min


Sediul Facebook este în pericol. În conformitate cu spusele unor surse sigure din cadrul companiei, se pare că sediul Facebook din Los Angeles ar putea fi atacat de forţele teroriste, ceea ce ar provoca dispariţia tuturor bazelor de date ale colosului american, deci, dispariţia Facebook.

Mass media nu îndrăzneşte să împânzească vestea de frică să nu ne auto-exterminăm ca specie. Tuturor le este frică de reacţia disperaţilor care petrec 80% din timpul pe care viaţa îl oferă pe platforma de socializare. De-a lungul timpului, au fost rapoarte elaborate care au adus la cunoştinţa largului public că ar exista oameni care au uitat să meargă la toaletă din cauza Facebook, aducându-şi aminte că e nevoie de vizite la wc abia după ce au început să pută excrementele. Nu mai puţin adevărat este că au existat foarte mulţi oameni omorâţi pe trecerea de pietoni pentru că mergeau ca berbecii cu ochii în telefon, crezând cel mai probabil că dacă aleg să traverseze regulamentar, sunt practic protejaţi ca într-o bulă metalică. De fapt, impactul cu o maşină în deplasare s-a dovedit a fi la fel de năucitor atunci când eşti pe trecere, ca atunci când treci aiurea strada.

Per ansamblu, un sondaj relevant arată că Facebook a fost cauza mai multor morţi decât ciocolata amăruie, în 2015. Putem trăi totuşi fără Facebook? Se pare că ar trebui să ne pregătim. Sfârşitul se apropie vertiginos.


SIGUR O SĂ-ŢI PLACĂ: Eşti de acord cu redeschiderea dosarului Revoluţia 1989?


Motivul posibilului atac?
Nimeni nu ştie cu exactitate dacă este vorba de un motiv real sau doar de un zvon, dar sursele noastre sigure au declarat că Mark Zuckeberg a pus pariu cu unul dintre liderii celei mai mari reţele teroriste din lume, cum că Leonardo DiCaprio nu ar câştiga Oscarul nici în acest an. Pariul ar fi fost după cum urmează: Teroriştii au spus că dacă Leo nu câştigă Oscarul, vor face 3 ani pauză din activitatea lor anti-umanitate, dar dacă americanul va lua premiul cel mare, sediul Facebook va fi atacat cu bombe pline de căcat de cal, paie şi benzină. Practic, atacul ar fi devastator.


VEZI ŞI: Care este conducătorul tău preferat din istoria României?


După cum bine ştim, Leo şi-a adjudecat Oscarul după o aşteptare de peste 12 ani în care a jucat roluri în care s-a scremut rău să merite marele premiu, nefiind însă băgat în seamă de Academia Americană de Film. Aşadar, această ştire este complet veridică, mai ales dacă este citită de cine trebuie, când şi cum trebuie.

SUCCES!

Acest articol nu reprezintă un pamflet, fapt pentru care nu trebuie tratat ca atare.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
1
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
1
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.