Pentru că… SIMONA HALEP!


Simona-Halep1Gazeta Sporturilor reacţionează greu. Halep a câştigat în optimile Australian Open cu sârboaica Jankovic, numărul 8 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-0, şi va juca în sferturi cu cea care a eliminat-o pe Sharapova, jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova. Nici Serena Williams nu mai este în competiţie. 

Cărţile par a fi făcute astfel încât românca să dea prima mare lovitură într-un turneu de grand slem. După cum o eticheta Ţiriac, jucătoarea fără plămâni şi cu două inimi, ne dă tot mai multe speranţe şi motive să ne mândrim că ne reprezintă la nivel mondial, mai ales într-o perioadă în care sportul românesc suferă. Suntem săraci, fotbalul ne lasă tot mai reci, Oltchim nu mai există. Această fată care ilustrează cu brio ambiţia şi forţa parcă atipică pentru un român din zilele noastre, poate readuce tenisul românesc în prim-planul mondial, aşa cum nu a mai fost de multă vreme.

Iar noi, cei care savurăm performanţa, trebuie să dăm dovadă că putem susţine cu toată puterea cuvântului o fată atât de simplă, modestă, dar atât de ambiţioasă şi puternică. Să promovăm valori. Sau să cerem promovarea lor, să vorbim şi să scriem despre ea. Să dăm importanţă. Presa să o susţină, să-i transmită mesajele noastre, să o facem tot mai puternică…

Pentru că din seria turneelor câştigate şi pentru că… SIMONA HALEP!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Sport

Nu rata: