Ocazie unică în viaţă! Pisica făcătoare de minuni, de vânzare pe internet

4 min


Am dat fără să vreau peste un anunţ cel puţin ciudat, postat pe un site de vânzări şi nu aveam cum să nu vi-l arăt şi vouă.

Este vorba despre o pisicuţă din rasa Cornish Rex, scoasă la vânzare cu o sumă care nu are cum să fie trecută cu vederea: 2500€! Preţurile pentru un astfel de exemplar sunt între 300-800 €, în funcţie de mai mulţi factori. Bineînţeles, fiecare are dreptul să ceară cât vrea pe ceea ce îi aparţine, iar dacă dă peste un individ suficient de tâmpit, va scoate bani frumoşi de pe urma sa.

Totuşi, proprietarul nu cere degeaba aceşti bani pe pisicuţă! Pe lângă că este un exemplar foarte frumos, pisica are şi puteri magice! Poate vindeca fel de fel de afecţiuni, fără să mai ai nevoie de medic sau pastile. Iată şi anunţul mai jos. Studiază-l cu atenţie, şi spune-mi dacă vrei să cumperi pisicuţa!

[quote_box_center]Vind pisicutza Cornish Rex cu blanita catifelata,*NU ARE PAR CI BLANITA PRECUM MIEII DE LA OITE…,este extrem de curata, ordonata, inteligenta, afectuoasa, scumpa, blinda SI EXTREM, EXTREM DE IUBITOARE Toata ziua vrea sa fie mingaiata si pupata….Iar calitatea cea mai de pret si pentru care regret din suflet ca trebuie sa o las in grija altcuiva… este faptul ca…, are puteri energetice extrasenzoriale…M-A VINDECAT DE O DURERE CUMPLITA LA FICAT… A STAT TIMP DE 30 ZILE NUMAI PE MINE…,IN ZONA FICATULUI…,IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA SI MA UITAM LA FILME,,, SEARA…,acolo a simtit durerea mea… si … DUPA 30 ZILE NU AM MAI AVUT DURERI…, desi incercasem timp de 1 an mai multe tratamente… durerea nu inceta…. M-am rugat… si Dumnezeu m-a indreptat la ROMEXPO LA BUCURESTI, de unde am luat PISICA…, iar pentru mine a fost o binecuvintare de la DUMNEZEU. Deasemenea aveam dureri CERVICALE CUMPLITE…. in zona greabanului -a cefei – ANUL TRECUT …SI LA UN MOMENT DAT, PISICUTA A VENIT LA MINE IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA S-A URCAT PE GITUL MEU… PE CEAFA… SI S-A INTINS PRECUM UN FULAR… SI DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT DUREREREA CUMPLITA DIN ZONA CERVICALA,DESI INCERCASEM TOATE TRATAMENTELE POSIBILE. AM SIMTIT FURNICATURI IN ZONA CERVICALA… APOI O CALDURA BENEFICA… IAR DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT TOATA DUREREA. Pisicutza DETINE ENERGII EXTRASENZORIALE, are ochii asezati exact precum la extraterestrii si ARE CAPACITATEA DE A ALUNGA ORICE ENERGIE NEGATIVA…, FIE CA ESTE BOALA SAU ORICE ENERGII ALTE NEGATIVE PROVENITE DIN FARMECE SAU ALTE RAUTETI LUMESTI… PRACTIC ALUNGA RAUL…Pisicuta are microcip cit si toate actele si vaccinurile LA ZI.Este adusa din STATELE UNITE ALE AMERICII A FACUT 3 PISOI DUPA CARE A FOST STERILIZATA IN URMA CU 2 ANI. De multe ori am impresia ca este o pisicuta adusa pe pamint de extra-terestrii… ESTE EXTREM DE INTELIGENTA …, STIE TOT…, SIMTE TOT… DOAR CA NU VORBESTE… desi… are un mod ciudat de a comunica… nu miorlaie ci scoate sunete ca si cum ar vorbi… ! REGRET CA TREBUIE SA O VIND DAR TREBUIE SA PARASESC TARA DIN MOTIVE LEGATE DE SERVICI … IAR ACOLO UNDE MERG EU… NU POT SA IAU SI „EXTRA-TERESTRA” CU MINE…![/quote_box_center]


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Otilia

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.