O stewardesă a salvat o fetiţă de 14 ani de un traficant care urma să o vândă


La 14 ani, cele mai multe fete încă îşi trăiesc copilăria. Deşi încep să apară schimbările specifice, încă ar trebui să fie nişte copile. Cu toate că multe nu realizează pe moment şi au impresia că totul e împotriva lor, nu toate au parte de acest noroc, al unei copilării normale.

În timp ce unele încă mai au păpuşi şi prieteni imaginari, alte fetiţe de 13-14 ani ajung să trăiască clipe teribile, care le vor urmări tot restul vieţii lor.

Este vorba despre traficul de carne vie. Un subiect delicat, destul de puţin mediatizat, dar care face victime zilnic.

Sărăcia şi mintea bolnavă a unora fac ca aceste copile să intre în legătură cu nişte nemernici fără milă, care le vând ca pe marfă.

Unele au parte de un noroc imens şi ajung să fie salvate, altele însă…îţi poţi închipui unde ajung şi ce meserie practică.

Una dintre fetiţele norocoase, care urma să fie vândută de un nemernic a reuşit să scape ca prin minune. Este vorba de o fată de 14 ani, din SUA, care a fost observată de o stewardesă pe timpul unui zbor.

Era însoţită de un bărbat care arăta suspect

„Cineva în mintea mea îmi spunea că ceva e în neregulă cu ea. După privire mi-am dat seama că fetiţa trecea printr-un adevărat iad. Aşa că am decis să acţionez, fără să stau prea mult pe gânduri.”, a declarat Sheila, o stewardesă în vârstă de 49 de ani.

Fata călătorea împreună cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, care nu părea a fi tatăl său, bine îmbrăcat, şi care răspundea la toate întrebările copilei.

„Era ceva ciudat. El era îmbrăcat elegant, în timp ce fetiţa arăta ca şi cum purta hainele de câteva zile bune. Iar bărbatul intervenea la fiecare încercare de a o întreba câte ceva.”, a continuat stewardesa.Sheila a mers în toaleta avionului, unde a lăsat un mesaj pentru copilă, scris pe oglindă. Apoi i-a făcut un semn discret fetei, care s-a dus la toaletă şi i-a răspuns stewardesei că este în pericol şi că are nevoie de ajutor.

Realizând pericolul în care se afla fata, Sheila a anunţat organele de poliţie, care au aşteptat la aeroport, unde i-au preluat pe copilă şi pe însoţitorul acesteia. Ulterior, s-a dovedit că fetiţa, care provenea dintr-o familie săracă, urma să ajungă pe mâna unor proxeneţi. Bărbatul a fost reţinut, fiind judecat şi condamnat ulterior.

În fiecare an, între 600.000-800.000 de persoane sunt victimele traficanţilor de carne vie. Circa 80% dintre acestea sunt femei şi copii. Este un fenomen real, care lasă urme adânci în sufletul multora dintre semenii noştri.

De aceea, este bine să acţionăm fiecare cum putem pentru a preveni traficul de persoane. Nu se ştie cine poate fi următoarea victimă.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Social

Nu rata: