fbpx

O prinţesă arabă a ordonat uciderea unui pictor în Paris: “Omorâţi javra asta!”

2 min


Un pictor parizian a trăit o experienţă ruptă din Evul Mediu, pe care nu o va uita prea curând.

Pictorul a fost obligat să îngenuncheze şi să sărute picioarele unei prinţese din Arbia Saudită, posesoarea unui impresionant palat în capitala Franţei. Prinţesa le-ar fi poruncit apoi gărzilor sale să ucidă “javra care nu merită să trăiască”.

Toată aventura a avut loc pe o impresionantă proprietate privată aflată pe Foch Avenue, într-o zonă ultracentrală din Paris, la doi paşi de Arcul de Triumf. Pictorul-decorator fusese solicitat pentru lucrări de renovare şi redecorare, dar prinţesa – potrivit Daily Mail, rudă apropiată a răposatului Rege Khalid bin Abdulaziz Al Saud – a fost profund nemulţumită de modul în care artistul şi-a desfăşurat activitatea la faţa locului.

Eroarea impardonabilă ar fi fost gestul pictorului de a poza interioarele pe care le avea de modificat, practică devenită rutină în zilele noastre, dar care a fost interpretată prinţesă drept act de spionaj. Ea le-a ordonat isteric bodyguarzilor săi să-l lege, să-i aplice o pedeapsă fizică şi să-l oblige să-I sărute picioarele princiare.

După aproximativ patru oare de tortură, omul a fost scos în şuturi în stradă şi avertizat să nu se mai întoarcă niciodată în zonă. Scăpat din mâinile namilelor, rănit la cap şi cu multe alte lovituri în diverse alte zone ale corpului, artistul a mers direct la poliţie unde a depus o plângere împotriva arăboaicei.

În Franţa trăiesc foarte mulţi africani şi musulmani, datorită coloniilor pe care francezii le-au avut în multe locuri pe glob.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.