fbpx

O petardă de meci! Scurta cronică a unei finale de nimic

2 min


Au vrut să se joace la Constanţa! Nu a contat că nu există un stadion practicabil acolo, a contat doar ca FRF şi Media Pro voiau turişti pe stadion. Poftim turişti! Felicitări celor două entităţi, profesionalismul a fost la el acasă, spectacolul a fost minunat pe malul mării în seara de miercuri, 08.07.2015.

Sursa foto: Digisport

La un moment dat am crezut că pe teren s-a dat play la un film de Hitchcock. Terenul a fost înfiorător de prost, jocul prestat de zăpăciţii de la Steaua şi fugarii de la Tg. Mureş a fost în ton cu promisiunile pe care ni le tot aduce fotbalul românesc pentru viitor, iar publicul părea terifiat – am crezut că nu respiră nimeni în tribună, la un moment dat. Doamne, măcar 200-300 de suporteri dacă erau printre ăia 5000 de turişti, tot se mai auzea câte ceva. Este incredibil cum unii fac compromisuri uriaşe pentru câţiva lei. Condiţiile de la stadionul din Constanţa au fost pur şi simplu execrabile.

Colac peste pupăză, Steaua a jucat şi cu câţiva copii, parcă a fost un pic de mişto la adresa celor de la ASA care nu mai ştiau care – pe unde să fugă de la club, în urma atacului celor de la DNA. Într-adevăr, prima repriză a fost rezonabilă pentru ei, însă a doua o pot cataloga dezolantă. Băieţii lui Rădoi nu prea mai ştiau pe ce lume trăiesc. Cât despre ASA, am auzit că jucătorii au fost păziţi la pauză, să nu fugă careva. 🙂 Oricum, a avut grijă Dan Petrescu să-i reconecteze pe băieţi, pentru că se pare că a făcut o criză serioasă de nervi la pauză în vestiar. Cu folos.

Slab! Slabă organizare, slab meci. Fotbalul românesc dă semne că vin vremuri tot mai melancolice.

Steaua a pierdut în Supercupa României în fața vicecampioanei ASA Târgu Mureş, scor 0-1.


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.